Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 13 квітня 2018 року

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 13 квітня 2018 року

ОВЕН

Літні партнери відчують знову потяг один до одного. У вас буде можливість зробити цей вечір для милих особливим. Не пропустіть можливості.

ТЕЛЕЦЬ

Непорозуміння в сім'ї можуть виникнути через нестачу загальних інтересів. Подбати про їх придбання слід кожному окремо. Не чекайте змін на краще. Дійте.

БЛИЗНЮКИ

Партнери приємно здивують вас умінням знаходити вихід зі складних ситуацій. Покладіться на їх кмітливість. Не забудьте додати в подяку комплімент.

РАК

Почитайте разом з рідними вголос книги. Подивіться кіно або пізнавальні передачі. Поділіться враженнями. Зробіть сімейне спілкування цікавішим.

ЛЕВ

Бігти від неприємних розмов зі знайомими не слід. На допомогу прийде почуття гумору. Розрядіть обстановку. Розмова піде в конструктивному руслі.

ДІВА

День романтиків. Призначайте побачення коханим. Будьте відверті. Говоріть їм про свої почуття. Вони не залишаться глухими до такого прояву любові.

ТЕРЕЗИ

У цей день ви можете особливо гостро відчувати почуття самотності. Тому не сидіть удома наодинці з власними думками. Розважтеся з друзями.

СКОРПІОН

Ставтеся спокійно до сенсаційних новин. Особливо якщо їх принесли вам емоційні знайомі. Більш покладайтеся на тверезе мислення близьких.

СТРІЛЕЦЬ

Стіни мають не тільки вуха. Але і корисливі наміри. Слідкуйте за своїми словами. Отриману з ваших вуст інформацію можуть використовувати проти вас самих.

КОЗЕРІГ

Знову закохатися в свою "половинку" буде не важко. Вона буде виглядати чудово. Ще й поводитися благородно.

ВОДОЛІЙ

Молодші члени сім'ї не будуть давати вам спокою. Змиріться. Доведеться відмовитися від частини своїх планів.

РИБИ

Проведіть вільний час серед приємних вам людей. Запросіть коханих в тихе кафе. Вам необхідно буде відновити душевні сили після важкого робочого дня.