Новини про зірок
Подобається

Актор, якого поховали в Росії «воскреснув» і продовжує воювати за Україну: Куди пропав і чим займається герой «Ундіни» і «Грозових воріт» Анатолій Пашинін

12/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Актор, якого поховали в Росії «воскреснув» і продовжує воювати за Україну: Куди пропав і чим займається герой «Ундіни» і «Грозових воріт» Анатолій Пашинін

Про те, що російський актор став добровольцем української армії в АТО, стало відомо ще в минулому році. Що відомо про головного героя «Ундини» і «Грозових воріт», розбиралася редакція Корупція.Стар.

Хлопець народився в 1978 році в українському місті Світловодськ. Про сім'ю він розповідав трохи, але відомо, що батьки були військовослужбовцями. Батько був військовим моряком, а дід був службовцем авіації. Дитинство сім'я провела у Владивостоці, а потім переїхали в Запоріжжя. Саме там Пашинін закінчує школу, і вступає в Запорізький індустріальний інститут. Паралельно з навчанням він захоплюється боксом і карате, навіть отримує коричневий пояс.

Популярне: Вагітна співачка вдруге відіграла весілля: Кадри з церемонії

Анатолій планував стати військовим, але результати в шкільному атестаті не дозволили здійснитися його мрії. Вже на 5-му курсі навчання, Анатолій розуміє, що обрана спеціальність економіста, абсолютно його не цікавить і вирішується на відчайдушний вчинок. Пашинін відправляється в Москву підкорювати сцену і вступати до театрального училища.

Вже в 2001 році юний актор знімається в своєму першому фільмі — бойовику «Левова частка». Після цього хлопця помічають імениті режисери. Успіх і популярність Анатолію приносить серіал «Унідіна», в якому він зіграв Дмитра. Не менш відомою є і робота під назвою «Викрадене щастя».

Але українці дізналися його не тільки як талановитого актора, а й як хороброго чоловіка. Під час Євромайдану, Пашинін припиняє свою роботу в Росії і переїжджає в Запоріжжя, де жила його сім'я. У 2014 році він обстригає собі голову, залишає тільки чуб і записує звернення до росіян, в якому закликає підтримати українців.

Після закінчення революції, актор повертається в Запоріжжя. Деякий час про нього ходили різні чутки, хтось навіть заявляв, що він повернувся в Росію.Але вже в серпні 2017 стало відомо про те, що Пашинін вирішив захищати Україну в АТО.

Спочатку грошима допомагав, а потім, коли гроші закінчилися, чим ще можна допомогти? Грошей немає, працювати ніде. Зате можу постріляти, в дозорі посидіти, в загальному фізично.

Працювати офіційно актор не може, адже у нього до цих пір залишився російський паспорт, а випрошувати український він не збирається, заявляє, що його відсутність патріотизму не заважає. Вже через кілька місяців після цієї звістки, російські ЗМІ розтрубили про смерть актора. Деякі видання навіть посилалися на слова дружини актора. До речі Пашинін офіційно ніколи не був одружений. А про свої стосунки шанувальникам ніколи не розповідав. Звістка долетіла і до України, налякавши багатьох шанувальників артиста. Але фанати швидко заспокоїлися, після того, як Анатолій на популярних телеканалах особисто спростував цю брехню.

В кінці минулого року Пашинін знявся у фільмі «Післятравматична рапсодія», але грошей не взяв — попросив на свій гонорар купити для української армії кулемет. Зараз Анатолій продовжує воювати в 8-му батальйоні Української добровольчої армії.