Новини про зірок
Подобається

«Побилась об заклад з бабусею, що…»: Як живе і що приховує зірка телеекранів, Анастасія Касілова

11/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Побилась об заклад з бабусею, що…»: Як живе і що приховує зірка телеекранів, Анастасія Касілова

Цю вродливу жінку вже давно знають всі українці, адже її кар'єра розпочалась досить рано. Вона — популярна актриса, яка знімається у вітчизняних та закордонних фільмах і серіалах. Окрім цього вона ще й успішна телеведуча, хоча цього могло б і не статися. Сьогодні ми, редакція Корупція.Стар, поговоримо про зірку українського телебачення — Анастасію Касілову.

Народилась і виросла майбутня телезірка в українській столиці. Настя завжди була зразковою дівчинкою, тож не дивно, що школу вона закінчила з найбільшою відзнакою — золотою медаллю. До речі, професію Касілова обрала для себе не з дуже простих — вона вступила до Київського державного університету будівництва та архітектури за спеціальністю інженер-системотехнік.

Та, на щастя, дівчина швидко оговталась і вже після двох років навчання покинула університет. Що робити і куди йти далі — Анастасії допоміг зробити цікавий випадок. Касілова побилась об заклад зі своєю бабусею, що зможе вступити в театральний. І вона змогла, більше того — закінчила з відзнакою.

Вже на третьому курсі театрального почалась її телевізійна кар'єра — її запросили у ролі ведучої ранкового шоу на одному з популярних музичних каналів. Талановиту дівчину помітили представники популярніших каналів, тож вже зовсім скоро Касілова почала працювати на Інтері, а вже згодом — на “Новому каналі”.

Анастасія знялась в багатьох популярних фільмах і серіалах, зокрема і в українській комедії “Інфоголік”.

Касілова обожнює мультфільм “Сімпсони”, в одному з інтерв'ю навіть зізналась, що в неї вдома висить їх постер.

Про особисте життя актриси відомо мало — це таємниця за сімома замками. Однак, коханий чоловік у неї точно є і вони щасливі батьки — мають дитину.

Популярне:Прихильники не впізнали Олену Кравець. Що сталось з зіркою?

Зараз Настя працює на телеканалі “Україна”, де нещодавно відбулась прем'єра нового шоу — “Місія краса”, в рамках якого разом з колегами вони допомагають героям повернути колишні почуття, змінюючи їх зовнішній вигляд і даючи влучні поради.