Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 12 квітня

11/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 12 квітня

ОВЕН

У вас можуть з'явитися суперники. Не кидайте ситуацію напризволяще. Боріться за своє щастя. Особливо якщо цього захочуть ваші кохані.

ТЕЛЕЦЬ

Намагайтеся мати гарний вигляд навіть в домашній обстановці. Не давайте приводу партнерам задивлятися на інших. Вони повинні милуватися вами.

БЛИЗНЮКИ

Безкомпромісність завадить вам знайти спільну мову з партнерами. Спробуйте поступитися. Кохані з вдячністю теж підуть вам назустріч.

РАК

Діти активно будуть домагатися вашої уваги. Відреагуйте на їх звернення. Допоможіть доброю порадою. Пограйте разом.

ЛЕВ

Знижуйте свою соціальну активність. Зараз більшої уваги потребує ваш дім. Порадуйте домашніх смачною вечерею.

ДІВА

Триває період випробування партнерських стосунків. Вдалий час для розриву існуючих відносин. Для збереження пари доведеться докласти зусиль.

ТЕРЕЗИ

Проведіть вечір за улюбленими заняттями. Дозвольте милим спілкування по мобільному телефону або з  сусідами. Не питайте про причини їх пізнього повернення.

СКОРПІОН

Спілкуйтеся просто. Ховатися за гучними іменами авторитетних осіб не варто. Це не справить враження на оточуючих. Будьте собою. Легше знайдете однодумців.

СТРІЛЕЦЬ

У цей день ви будете особливо ініціативними і легкими на підйом. Організуйте вечірню прогулянку. Можна пограти в теніс або бадмінтон з коханими.

КОЗЕРІГ

Мріяти про рай з милими на сіновалі небезпечно. Плануйте свідомо економіку вашої майбутньої сім'ї. Поговоріть про це з коханими.

ВОДОЛІЙ

Вас відвідає натхнення. Пишіть вірші. Присвячуйте романси улюбленим. Малюйте. Створіть ігровий майданчик для дітей. Реалізуйте свої таланти.

РИБИ

Ви не готові до кардинальних змін у своєму житті. Тому не слід вести з коханими розмови про переїзд. Відкладіть цю тему.