Зіркові скандали
Подобається

«Я тебе знайду і зарию…»: Про конфлікт Melovin та Джамали дізналася вся Європа. Як це вплине на виступ хлопця на Євробаченні-2018

10/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я тебе знайду і зарию…»: Про конфлікт Melovin та Джамали дізналася вся Європа. Як це вплине на виступ хлопця на Євробаченні-2018

Днями європейські таблоїди зважилися опублікувати все що відомо про учасників Євробачення-2018, передає Корупція.Стар

Не пропустили журналісти і представники від України. Костянтин Бочаров, який виступає під сценічним ім'ям Melovin не зміг приховати своєї сварки з Джамалою. Під час Національного відбору, Джамала, яка виставила хлопцеві не максимальну оцінку, і віддала свій голос Тетяні Решетняк, в прямому ефірі заявила про те, що почала отримувати повідомлення від шанувальників Melovinа.

Популярне: "Ой ця Осадча,цирк на дроті!": Горбунов потішив шанувальників фото з дружиною

Хлопці писали вагітній жінці страшні загрози, обіцяючи вистежити її і розправитися з нею. Виконавець поспішив вибачитися перед жінкою і на всю країну закликав своїх прихильників бути спокійніше. Сам же він подякував Джамалу за поставлену оцінку і зізнався, що очікував ще меншою.

Тепер же про цей випадок заговорили і в Європі. Як це позначиться на репутації співака, поки не відомо, але можна точно сказати, що дізнаватися його будуть набагато більше.