Новини про зірок
Подобається

«Колечко класне, я за тебе дуже рада, вітаю»: Новина про те, що Лобода виходить заміж підірвала Мережу

10/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Колечко класне, я за тебе дуже рада, вітаю»: Новина про те, що Лобода виходить заміж підірвала Мережу

Тільки вщухли скандали навколо вагітності популярної виконавиці, як вона знову спровокувала нову хвилю чуток, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в Інстаграм Світлана Лобода вирішила привітати шанувальників зі святом Пасхи. На фотографії вагітна жінка стоїть в зеленій сукні на тлі дерев. Але шанувальників більше зацікавило не саме привітання, а колечко, яке Лобода, як-ніби спеціально демонструє на камеру.

Популярне: "Ой ця Осадча,цирк на дроті!": Горбунов потішив шанувальників фото з дружиною

Обручка з білого золота з великим коштовним камінцем красується на безіменному пальці виконавиці. Саме тому багато хто вирішив, що батько дитини нарешті зробив Світлані пропозицію.

"Ніхто не помітив колечко на пальці? Будь щаслива красуня наша, ти заслужила це щастя, улюбленого, і звичайно ж малюка", "Светик, обручка класна, я за тебе дуже рада"

Шанувальники вирішили дізнатися про коханого, але сама Лобода поки не спростувала, але і не підтвердила інформацію. Нагадаємо, що батько Світлани заявляв, що навіть сім'я не знає, хто став батьком хлопчика. У Мережі ж гуляли чутки про те, що їм може виявитися соліст групи Ramsteinn Тілль Ліндеманн.

 

Христос Воскрес ???с Большим праздником!#лети

Публикация от LOBODA❤️ (@lobodaofficial)