Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 11 квітня 2018 року

10/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 11 квітня 2018 року

ОВЕН
Турбуватимуть сусіди. На спілкування з ними може піти цілий вечір. Не шкодуйте витраченого часу. Допоможіть людям в біді.

ТЕЛЕЦЬ
Несприятливий день для першого побачення. Ви не зможете зробити на своїх обранців хорошого враження. Зате відпочинок з давнім другом вдасться на славу.

БЛИЗНЮКИ
Знову з'являться між вами і улюбленими колишні невирішені проблеми. Не час з'ясовувати стосунки. Подолати життєві негаразди можна тільки приклавши спільні зусилля.

РАК
Перебувайте в гарному настрої. Даруйте коханим турботу. Допоможіть їм подолати розгубленість. Запропонуйте свою підтримку.

ЛЕВ
Не дайте дітям посварити вас з дружиною (чоловіком). Дотримуйтеся однакових поглядів на виховання малюків. Тоді вони не зможуть маніпулювати вами.

ДІВА
Будьте готові приймати рішення щодо подальшого розвитку відносин з партнерами. Не ухиляйтеся від відповідальності. Покинуті на свавілля відносини нежиттєздатні.

ТЕРЕЗИ
Подивіться фільм разом з улюбленими. Поділіться враженнями після перегляду. Останнім часом вам не вистачало душевного спілкування.

СКОРПІОН
Пропонуйте улюбленим перейти на більш тісні відносини. Дайте їм можливість подумати. Майте терпіння. Навряд чи вони відмовлять вам.

СТРІЛЕЦЬ
Вам буде хотітися спокою і відчуття захищеності. Попросіть близьких дати вам можливість побути на самоті. Почитайте улюблену книгу.

КОЗЕРІГ
Партнери матимуть владу над вами. Прислухайтеся до їхньої думки. Однак намагайтеся не робити чогось врозріз зі своїми бажаннями.

ВОДОЛІЙ
Отримана кореспонденція змусить вас хвилюватися. Не поспішайте з відповіддю. Справа не буде коштувати ваших переживань.

РИБИ
Прийміть запрошення на зустріч з колишніми однокласниками. Відвідайте старих друзів. Серце наповниться приємними спогадами про минуле.