Новини про зірок
Подобається

«Був альфонсом і жив за рахунок дружини»: Журналісти розсекретили особисті подробиці життя співачки Йолки

10/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Був альфонсом і жив за рахунок дружини»: Журналісти розсекретили особисті подробиці життя співачки Йолки

Яскрава і завжди усміхнена співачка Йолка завжди була загадкою для українського шоу-бізу. Співачка за сімома замками тримає своє особисте життя і старається нікому про нього не розповідати. Сьогодні ми б хотіли привідкрити завісу особистих секретів Йолки (справжнє ім'я Ліза), передає Корупція.Стар.

Йолокою Лізу почали називати ще, коли їй було близько одинадцяти років. А з'явилося це прізвисько ще у школі, завдячує цьому співачка своєму другу дитинства. Діти придумали милозвучне прізвисько чи то завдяки колючому характеру Лізи, або можливо через яскраві образи майбутньої зірки. Цей факт Йолка, як відомо відмовляється коментувати. Але те, що так її тепер і мама називає співачка промовилась сама.

Музикою Ліза почала займатися ще в школі, дівчинка співала в хорі, потім почала виступати у вокальному гуртку в Палаці піонерів. Певної популярності Ліза домоглася, виступаючи за шкільну, а після і міську команду КВН. Коли дівчина вступила у вищий навчальний заклад у неї почалися проблеми. Через свій запальний характер Ліза не зійшлася з викладачами й просто покинула навчання.

Педагоги не змогли розгледіти у дівчині талант, їм не подобалося те, що Ліза дозволяє собі яскравий макіяж і татуювання. Йолка пішла з навчального закладу і заробляла на життя миючи посуд у кафе. Та щасливий випадок подарував їй рокову зустріч з репером ШEFF. Чоловік став розкручувати дівчину і не прогадав. Її вільний і бунтарський стиль, дивовижний голос зіграв велику роль. Поступово пісенний стиль співачки мінявся: з віком вона ставала спокійнішою і її пісні мінялись разом з нею.

Популярне:Прихильники не впізнали Олену Кравець. Що сталось з зіркою?

Своє особисте життя співачка тримає за сімома замка, та допитливі журналісти вже давно розкрили секрет Йолки. Ще в юності Ліза зустрічалася з капітаном своєї команди КВН «Палата №6» Василем Крайняй. Після переїзду до Москву їх семирічні стосунки завершилися.

Зі Сергієм Астаховим своїм чоловіком вони також знайомі ще з юності, але пристрасть між парою спалахнула лише 6 років потому, після випадкової зустрічі на вечірці в Москві.

Довгий час молода сім'я жила в основному на гроші співачки. У 2010 році, як раз в той час, коли у Лізи стався ривок в кар'єрі, закохані одружилися, після чого співачка зробила Сергія своїм адміністратором. 

Та на початку 2016 року подружжя розлучилося, і Йолка звільнила Астахова з посади адміністратора. Причиною розриву стали фінансові проблеми, хоча близькі друзі стверджують, що Сергій був справжнім альфонсом і розважався за рахунок дружини. Після розриву співачка повністю присвятила себе творчості й роботі.

Зараз співачка веде активне концертне життя, виступає в ролі ведучого різних шоу, відвідує популярні телепередачі й працює над новими композиціями.