Новини про зірок
Подобається

«У паспорті вона ще досі Глущенко, але в душі вже давно Збаращук»: Як виглядає і чим займається чоловік Яни Глущенко

09/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У паспорті вона ще досі Глущенко, але в душі вже давно Збаращук»: Як виглядає і чим займається чоловік Яни Глущенко

Ця красива жінка зачаровує майже всіх чоловіків країни, однак її серце зайняте, а безіменний палець вже понад рік прикрашає обручка. Вона – чарівна блондинка з пишними губами, актриса студії «Дизель Шоу». Ім’я цієї красуні – Яна Глущенко, і сьогодні реакція Корупція.Стар розповість вам про особисте життя завжди усміхненої зірки.

Народилась Яна у сім’ї кондитера та військового в Мелітополі. Ще в ранньому дитинстві у неї помітили акторський талант, тож ким стане дівчина в майбутньому – було зрозуміло. Після школи, юна Глущенко вступила до інституту ім.Карпенко-Карого на акторський факультет.

Її кар’єра розпочалась з блискавичною швидкістю – в тому ж 2004 дівчину запросили зніматись у реаліті «Помагайці». Після цього Яні пропонували важливіші ролі, молодій актрисі пощастило попрацювати з такими режисерами, як Оксана Байрак і Олексій Даруга. З 2015 Яна починає працювати у гумористичному проекті «Дизель шоу», яке стало для неї доленосним. 

Чому доленосним? Тому, що саме там Яна зустріла найбільше кохання свого життя – Олега Збаращука, концертного директора «дизелів».

Любов між молодими людьми спалахнула майже одразу, але свої почуття вони спочатку приховували. Та робити це довго у них не вийшло.

Весілля закоханих відбулося 1 квітня 2017 року, у місті біля Чорного моря – Одесі, де в той час гастролювали «дизелі». Рідні і знайомі не розуміли такого вибору молодят, та самі закохані пояснили: гумор – поєднав їхні життя, тож і дата повинна бути такою символічною. Про день весілля Олег і Яна говорять з посмішкою і вважають його одним із найкращих у житті.

До речі, як нещодавно зізналась Яна, у паспорті вона ще досі Глущенко, але в душі вже давно Збаращук.

Ще одним щасливим днем для закоханого подружжя стало 4 жовтня 2017 – саме в цей день у 31-річної актриси та 33-річного продюсера народився первісток. Зараз їхньому синочку вже півроку.

Олег стверджує, що перший рік їхнього сімейного життя виявився досить насиченим, хоча й пролетів досить швидко. Молода родина майже завжди разом.