Новини про зірок
Подобається

«Гастролі по всьому світу і чоловік співвласник мережі «Фуршет»»: Особисті й пікантні секрети співачки Асії Ахат

09/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Гастролі по всьому світу і чоловік співвласник мережі «Фуршет»»: Особисті й пікантні секрети співачки Асії Ахат

Зірковий шлях Ассії Ахат розпочався в той момент, коли вона переступила поріг музичного училища. Артистка навчалася грі на скрипці з п'яти років і чомусь страшенно не любила це діло, передає Корупція.Стар


«Скрипку я ненавиділа, але займалася на ній старанно», розповідає зірка. Лише після того, як виросла й отримала вищу музичну освіту в Національній академії дівчина почала насолоджуватись тим, що робить. Талановита і харизматична вона потрапила на стажування в Музичну академію в Ніцці, а після працювала в Національній філармонії України. Ахат виступала в якості першої скрипки квартету, за її плечима звання лауреата і дипломанта міжнародних конкурсів у Франції й Італії.

У 2002 році Ассія почала співати і масштаб її популярності помітно виріс. Однією з перших проявила свою цікавість до творчості скрипальки звукозаписна компанія «Universal Ukrainian Records», з якої Ассія надалі підписує контракт і випускає альбом. Ніхто і не очікував такого результату, жінка не сходить з обкладинок газет і журналів. Вона стала новою, унікальною артисткою України. Її концерти обожнюють не лише на Батьківщині, Асія популярна і закордоном. Музичний дар цієї жінки оцінили безліч країн Європи й США.

Співачка щаслива у шлюбі за бізнесменом Ігором Баленко і в одружені вони понад 17 років. Це щаслива і гармонійна сім'я. Друзі про них говорять: «сильний і ніжний союз». Ігор Баленко успішний бізнесмен. Він є співвласником мережі супермаркетів «Фуршет», також спільно з французами розвиває в Україні мережу гіпермаркетів Auchan і торговельно-розважальних центрів Immochan. В одному з інтерв'ю, Ассія була відвертою, як ніколи й зізналася, що чоловік любить її розпущене довге волосся і мінімум одягу на ній. У них міцні та романтичні стосунки й після стількох років разом вогонь пристрасті у їхніх серцях не згасає.

Популярне:Прихильники не впізнали Олену Кравець. Що сталось з зіркою?

Варто зазначити, що особисте життя першої скрипки України Ассії Ахат давно стало темою для жвавих дискусій у світі українському шоу-бізнесу. А найбільш жваво обговорюють ймовірні романи зірки. Надокучливі папараці застали Ассію з молодим актором, котрий зіграв героя-коханця в одному з кліпів співачки. Тоді це відео шокує глядачів жорстокістю. Такою Ассію Ахат не бачив ніхто, зірка кардинально змінила імідж.

На сьогодні на рахунку Ассії Ахат безліч альбомів популярної музики, два десятки кліпів і безліч справжніх хітів. Ця талановита жінка знайшла себе і займається улюбленою справою, що приносить їй не лише задоволення, але й гроші. Вона щаслива дружина, мама й артистка.