Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 квітня

08/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 9 квітня

Овен
 
Якщо не лінуватися, то вдасться добре заробити. Не втрачайте терпіння. Близькі будуть зайняті власними справами і тому можуть  забути про ваші прохання.

Телець

Все навколо йтиме вам назустріч. Проблеми будуть сходити з рук. Поруч будуть надійні друзі, готові заступитися в будь-який момент. Обіцяні преміальні навряд чи виплатять. Не треба підтримувати стосунки з двома партнерами одночасно.

Близнюки

Будьте готові допомогти друзям і коханим. Частину своїх справ доведеться відкласти.

Рак

Приймайте запрошення на вечірки і зустрічі. Є шанс познайомитися з близькою по духу людиною.

Лев

Беріть на себе відповідальність за справи, якими займаєтеся. Не кидайте слів на вітер. Краще більше діяти, ніж говорити.

Діва

Відчуйте справжню підтримку рідних. Пора визнати, що ви не всесильні і вам теж потрібна допомога.

Терези

Важко буде справити приємне враження на когось. Не поспішайте виправдовуватися. За вас будуть говорити вчинки, а не слова.

Скорпіон

Вмійте прощати. Першими йдіть на примирення з батьками і рідними. Вас помітять. Реалізуйте ідеї, які давно виношували. Будете в центрі уваги.

Стрілець

Зустрічі не носитимуть романтичного характеру. Зачекайте з пошуком пари.

Козеріг

Ви здатні на більше. Ставайте сміливіше. Життя буде підштовхувати до нових звершень. Тільки ні про що не шкодуйте. Отримайте те, на що заслуговуєте.

Водолій

Частіше говоріть коханим, як любите їх. Від цього обидва будете почувати себе щасливими.

Риби

Не відштовхуйте поради друзів і колег. Вони бажають вам добра. Працюйте над вдосконаленням власного іміджу. Будете хотіти спокою, то попросіть рідних залишити вас на самоті.