Новини про зірок
Подобається

«Моя велика галицька родина»: Ольга Фреймут показала унікальні фото сім’ї

07/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Моя велика галицька родина»: Ольга Фреймут показала унікальні фото сім’ї

Українська телеведуча і  екс-ревізор країни Ольга Фреймут показала зворушливе фото сім'ї, передає Корупція.Стар

Ольга не часто ділиться зі шанувальниками світлинами найрідніших, та чи то велике свято чи, то що. Проте, на передодні Великодня зірка поділилася радісними фото своєї родини. Зазвичай у блозі телеведучої можна знайти її особисті роздуми і фото.

Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією

Ольга зробила справжній подарунок підписникам і показала серію світлин де практично вся сім'я на спільному відпочинку у Карпатах.

"Напередодні Великодня моя велика галицька родина помандрувала Карпатами. Закрили лижний сезон, набралися сили у водограїв , кавували та банашували. Емілія почала розмовляти реченнями — від вражень ! У Дем‘яна на радощах прорізався зуб! Еля захотіла там оселитися ! Мама трохи відволіклася від втрати бабусі! А Злата написала вірш. Дякую за такі емоції ! "- підписала пост Фреймут. 

 

 

 

Напередодні Великодня моя велика галицька родина помандрувала Карпатами. Закрили лижний сезон, набралися сили у водограїв , кавували та банашували. Емілія почала розмовляти реченнями — від вражень ! У Дем‘яна на радощах прорізався зуб! Еля захотіла там оселитися ! Мама трохи відволіклася від втрати бабусі! А Злата написала вірш. Дякую @starapravda за такі емоції ! Ви дивовижний паспорт Карпат…

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)