Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 8 квітня

07/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 8 квітня

Овен

Стан фінансових справ залишатиметься без змін. Економити доведеться. Можливий прибуток у вигляді подарунків. Дозвольте дружині (чоловікові) добре відпочити після напруженого робочого тижня. Візьміть на себе всі домашні клопоти в цей день.

Телець

Не плануйте великої кількості ділових контактів на неділю. Сім'я нудьгувала без вашої уваги цілий тиждень. Побудьте з близькими у вихідні.

Близнюки

Проведіть ці дні на дачі. Перебування на свіжому повітрі підніме вам настрій. А ввечері разом з близькими можна посидіти за невимушеною бесідою.

Рак

Відгукніться на прохання друзів про матеріальну підтримку. Це не зашкодить вашому бюджету. Відпочиньте удвох з милими в колі старих друзів. У такому оточенні у вас з коханими не буде приводу для взаємних претензій.

Лев

Ваші плани на вихідні не будуть збігатися з намірами партнерів. Наполягати на своєму не варто. Займіться кожен своїм.

Діва

Багато Дів сьогодні з головою підуть в роботу, не дотримуючись нововведень і уникаючи всього того, що заважає працювати. Деякі віддадуть перевагу, щоб їх залишили в спокої, а рішення вони приймали б на власний розсуд. У роботі головне — висока організація і ефективність.

Терези

Організуйте для сім'ї культурну програму на вихідні. Насолоджуйтеся спогляданням шедеврів мистецтва. Відпочиньте від повсякденних турбот.

Скорпіон

Використовуйте можливість справити враження на батьків своїх коханих. Пізніше вони будуть допомагати вам не тільки хорошими порадами.

Стрілець

Не засиджуйтеся будинку. Вас чекають цікаві пригоди і приємне спілкування з новими знайомими.

Козеріг

Вам не вистачає терпіння. Тому виховання малюків доручіть комусь зі старших родичів.

Водолій

Відкладіть заплановані справи. Кохані захочуть провести вільний час поза домом. Підтримайте їх ініціативу. Ви про це не пошкодуєте.

Риби

Присвятіть вільний час дітям. Вони потребують вашої мудрій поради. Не сперечайтеся з родичами з приводу підходів до виховання малюків