Новини про зірок
Подобається

«Я зовсім не романтик, ми навіть весілля не робили»: Телеведучий Дмитро Танкович показав красуню-дружину і розповів про найвідвертіше

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я зовсім не романтик, ми навіть весілля не робили»: Телеведучий Дмитро Танкович показав красуню-дружину і розповів про найвідвертіше

Кумедний і завжди веселий білорус Дмитро Танкович дуже добре обжився на Україні. Телеведучий став улюбленцем сотень дітей і дорослих. Але от, що насправді приховує харизматичний актор і як він себе поводить без камер залишається загадкою, передає Корупція.Стар


Та у буремні 90-ті Дмитро не міг і подумати, що колись буде жити і працювати на Україні і вести талант-шоу. Талановитий білорус починав свої виступи на сцені з гри в КВН, був капітаном команди КВН ЧП Мінськ. За час своєї бурхливої діяльності у КВК ведучий завоював чимало нагород. 

На телебачення потрапив наприкінці минулого тисячоліття, а співпраця з українським телеканалом СТБ у Дмитра почалася під час проекту "Україна має талант". Він разом зі своїм партнером по КВН Євгеном Сморігіним входив до креативної групи шоу, яка допомагала учасникам півфіналу та фіналу створювати свої номери. З 2009 року Дмитро разом з Лілею Ребрик став вести талант-шоу "Танцюють всі! -2". Тепер глядачі мають можливість спостерігають за ним на екранах своїх моніторів.

Що стосується особистого життя, ведучий наполегливо приховує його від преси. Але цікаві журналісти все ж дізналися, що ось уже чотири роки Дмитро Танкович турботливим батьком. 

Та не часто показує пресі і красуню-дружину, і маленьку дочку Сашу. Проте, дружина Дмитра Танковича чарівна модель Ольга Рибка, на відміну від свого обранця, ділиться в соцмережах особистими фотографіями. 

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком


Сам Діма завжди щирий і відвертий з дружиною і не пропускає можливості розсмішити кохану. 

"Вона вийшла заміж не за романтика, — зізнається Танкович, там де дехто знаходить щось чарівне і зупиняється помилуватися я просто стою і думаю, що тут особливого. Ні, я зовсім не романтик. Ми навіть весілля не робили, а просто пішли і розписались".

На запитання на кого більше схожа донечка Саша Діма усміхається і каже, що ще незнає: "Коли Саша влаштовує істерику, дружина каже, що донька схожа на мене. Я мовчу і про себе думаю, що, можливо, саме цим вона більше схожа на маму".