Новини про зірок
Подобається

«Відчуття тяжкості і розпирання в ногах, судоми, набряк»: Регіна Тодоренко злякала шанувальників своїми симптомами

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Відчуття тяжкості і розпирання в ногах, судоми, набряк»: Регіна Тодоренко злякала шанувальників своїми симптомами

Популярна екс-ведуча шоу "Орел і Решка" розповіла, яку ціну вона заплатила за зйомки в програмі, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Регіна зізналася про те, що після цієї передачі у неї почалися серйозні проблеми з ногами.

Популярне: "Зараз вона…": Куди і чому зникла учасниця "Мастер Шеф", Алла Ковальчук

Уявіть, що ви дівчина 27-ми років з класною роботою, подорожуєте, ведете студійні шоу, проходите за день 15-20 кілометрів або стільки ж часу ведете ефір в шикарних Кабл, літаєте щотижня в нову країну, але відчуваєте після перельоту або тривалого стояння дискомфорт, відчуття тяжкості і розпирання в ногах, судоми, набряк, і навіть компресійні гольфи вам не допомагають.

Дівчина розповіла, що однією з найголовніших причин стали постійні перельоти на літаках, під час яких у ведучої терпли ноги. Лікарі вже поставили їй діагноз — тромбоз вен. Саме це і стало однією з причин по якій Регіна вирішила відмовитися від "Орла і решки", не дивлячись на розчарування фанатів.

Все це є наслідком довгого і незручного знаходження тіла в кріслі літака. Скорочення м'язів гомілки забезпечує нормальний венозний відтік від ніг. А довге перебування, сидячи з малою рухливістю під час подорожей, призводить до уповільнення кровотоку в ногах, до венозного застою. Це в поєднанні з іншими факторами, в тому числі і зневодненням, супутніми захворюваннями і проблемами, збільшує ризик розвитку тромбозу вен.

Таке визнання артистки викликала фотографія, на якій з-під сукні дівчини, видно її опухлу ногу.