Новини про зірок
Подобається

«Треба все встигнути підготувати…»: Вагітна Лілія Ребрик показала обновки для майбутнього малюка

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Треба все встигнути підготувати…»: Вагітна Лілія Ребрик показала обновки для майбутнього малюка

Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик, яка повинна народити вже в цьому місяці, поділилася з шанувальниками новими придбаннями, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина опублікувала фотографію, на якій вона тримає чарівний мереживний конверт для новонароджених. За її словами, саме чоловік Андрій Дикий знайшов це диво і просто змусив її придбати такий подарунок майбутній дитині.

Популярне: «Змусила коханця-продюсера кинути вагітну дружину, а сама …»: Вся правда про солістку «НеАнгелів» Віку

Сказав, поки ми не придбаємо цей конверт для виписки нашої Манюні, не йдемо звідси! Погодьтеся, у чоловіка гарний смак !!! Дійсно, неможливо було встояти перед такою красою … час так швидко летить … Треба все встигнути підготувати!

Лілія зізналася, що для своєї старшої дочки Діани, подружня пара набувала все необхідне теж заздалегідь.

З Діаною у нас було так: поки ми всі не приготували, вона не вилазила на світло. Тому і на цей раз ми готуємо найнеобхідніше.

Нагадаємо, що не дивлячись на своє положення, Ребрик продовжує вести ранкове шоу «Ранок з Україною» і поки йти в декрет не збирається.

 

Гуляли ми в ТЦ «Гулівер» і мій @andrii_dykyi знайшов таку красу!!! Сказав, поки ми не придбаємо цей конверт для виписки нашої Манюні, не йдемо звідси! Погодьтеся, у чоловіка гарний смак!!! @choupette_ukraine …??? Дійсно, неможливо було втриматися перед такою красою… час так швидко летить… Треба все встигнути підготувати! Але не подумайте нічого?, я ще наступного тижня, з понеділка, в ефірі @ranok_ua . Так що не пропустіть! А що Ви скажете, купувати заздалегідь речі для малечі чи ні? Ви забобонні?? З Діаною у нас було так: поки ми все не приготували, вона не вилазила на світ?. Тому й цього разу ми готуємо найнеобхідніше. ???‍♀️ #дикасімейка #choupette #вочікуванні

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)