Новини про зірок
Подобається

«Нехай знає, що її дід не був таким цнотливим»: Вертинський відверто розповів про свої леопардові стринги

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нехай знає, що її дід не був таким цнотливим»: Вертинський відверто розповів про свої леопардові стринги

Легендарний 62 річний артист України Олексій Вертинський відверто зізнався, чого вартувало  йому надіти леопардові стрінги, передає Корупція.Стар.

Артист знявся в еротичному фільмі "Свінгери", де йому дісталася скандальна роль, яка наробила величезного шуму навколо його персони. Похилого артиста змусили одягтися в справжнісінькі леопардові стрінги. Актор зізнався, що опинитися в цій ролі захотів сам, так як вважає, тема фільму дуже актуальна для сучасного покоління.

Популярне: "Зараз вона…": Куди і чому зникла учасниця "Мастер Шеф", Алла Ковальчук

Фільм дуже важливий. Сама тема важлива! Ось чому у нас вона досі така надкушена, але не спробувана. Не заборонена, але і не відпущена з легкістю в життя. Чому так? Ну, чому ми такі "целочки" і вдаємо, що нам все це чуже? Це теж совок — сексу немає. Зараз у мене росте внучка, нехай їй всього лише три рочки, але коли вона виросте, нехай знає, що її дід не був таким цнотливим.

Про пікантний моменті, в якому філейну частину Вертинського побачила вся Україна, актор не боїться згадувати. Каже, що відмовитися від стрінгів було не можна, інакше нехтувалася б величезна частина гумору цієї комедії.

Ну, це не я вирішував. Сам був здивований. Втім, мені не соромно — я постійно роздягаюся, одягаюся, роздягаюся. Мені важливо те, що я роблю, а не те, як я виглядаю. Хочу вирішити проблему, а не говорити якісь літери. Якщо говорити в цілому, то я задоволений тим, що вийшло