Новини про зірок
Подобається

Красива і розумна ст*рва, яка вміє спокушати чоловіків: Вся правда про популярну ведучу Дарину Трегубову

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Красива і розумна ст*рва, яка вміє спокушати чоловіків: Вся правда про популярну ведучу Дарину Трегубову

Вона входить в топ 100 найкрасивіших актрис України, її поради зі зваблення чоловіків допомогли безлічі дівчат. Що відомо про веселу і харизматичну ведучу дізнавалася редакція Корупція.Стар.

Дарина Трегубова народилася в 1980 році в Києві. З самого дитинства хотіла бути музикантом, і навіть закінчила музичну школу. Після здобуття середньої освіти дівчина вступає до Інституту кіно і телебачення, отримуючи спеціальність режисера. Красиву молоду дівчину помічають викладачі і допомагають вже на першому курсі влаштуватися на роботу на телебачення.

Популярне: "Зараз вона…": Куди і чому зникла учасниця "Мастер Шеф", Алла Ковальчук

Свій творчий шлях у професії журналіста, вона почала на телеканалі IVK. Вже в 1998 році вона опиняється на одному з найбільших телеканалів країни — Інтері. Дар'я стає ведучою програми «Від і до». У 2002 році, вона засвітилася і на Новому каналі у програмі «Модне здоров'я». Після цього її кар'єра різко йде вгору, Трегубова стає ведучою безлічі популярних передач: «Ранок з Інтером», «Легко бути жінкою».

Більшість шанувальників вона здобуває вже на телеканалі СТБ, де стає ведучою шоу «Корисна погода». Там же вона частенько бере участь в ролі експерта в «Битві екстрасенсів». Запам'яталася своїми порадами Трегубова і в проекті «Все буде добре», в якому вона часто розповідала про секрети відносин і спокушання чоловіків і навіть демонструвала на практиці.

Крім передач, дівчину можна було побачити і в фільмах. Вперше в ролі актриси вона дебютувала ще в 2006 році, коли знялася в «Поверненні Мухтара». Запам'яталась і роль Людмили у фільмі «Роман вихідного дня». Дівчина знялася більш ніж в 30 картинах, і у всіх вона грала красиву розумну стерву. За словами самої Дарини, це закони жанру, так як будь-який режисер шукає собі необхідний типаж, і те, що Терегубова стала саме таким, її не засмучує.

Про особисте життя Дар'ї відомо не багато. У 2011 році вона вийшла заміж за бізнесмена, чиє ім'я так і не назвала. Весілля пройшло в великому ресторані в Києві. У цьому ж році у пари народилася дочка Поліна.

Але шлюб довго не протримався, пара розлучилася.

Ми просто не зійшлися характерами. На життя дивилися під різними кутами. Це було цікаво, але часто ставало причиною конфліктів. Я рада, що ми розійшлися друзями і тепер наша прекрасна дочка може проводити час і з татом і з мамою.

Зараз Даша продовжує працювати на телеканалі СТБ і буквально недавно стала ведучою нового шоу під назвою «Цієї миті рік тому».