Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 квітня 2018 року

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 7 квітня 2018 року

Овен
Вас не залишить спогад про колишні стосунки. Спробуйте тверезо поглянути на них, щоб нинішні були втрачені. Шкодувати ні про що не варто.

Телець

Просто вранці дня не складеться. Постійно будуть траплятися дрібні перепони. Чи не несіть своє роздратування додому. Зайдіть спочатку в кафе. Заспокойтеся.

Близнюки

Бачитися з милими доведеться епізодично. Не робіть з цього проблему. Займіться своїми справами у вільний час.

Рак

Знайомити батьків зкоханими в цей день не слід. Розмова не складеться. Настрій у всіх буде зіпсовано.

Лев

Спогади про кращих сторінках минулого з'єднають вас з коханими. Звільніть після вечері час для приємної розмови та перегляду старих фотографій.

Діва

Довіра до людей має бути обмежена. Не ставтеся серйозно до обіцянок оточуючих. Інакше ви знову будете розчаровані.

Терези

Утримуйте певну дистанцію при спілкуванні з сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї сім'ї.

Скорпіон

Невелике непорозуміння на роботі може стати початком службового роману. У ваше життя прийдуть нові враження.

Стрілець

Більшість вільного часу ви проведете в техніки. Побачення з милими доведеться відкласти. Не турбуйтеся. Вони вас зрозуміють.

Козеріг

Від вас буде потрібна фінансова допомога близьким людям, швидше за все батькам. Для цього доведеться брати кредит або просто позичати гроші.

Водолій

Партнери захочуть відпочинку в затишному місці. Приготуйте їм сюрприз у вигляді вечері при свічках. Поспілкуйтеся під приємну музику.

Риби

Думки про майбутню долю ваших відносин з улюбленими викликатимуть тривожні відчуття. Не приховуйте свого занепокоєння. Поговоріть про це відверто один на один.