Новини про зірок
Подобається

«Донька сказала, що їй терміново потрібен ще один брат»: Сєдокову запідозрили у вагітності

06/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Донька сказала, що їй терміново потрібен ще один брат»: Сєдокову запідозрили у вагітності

Популярна виконавиця, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Седокова здивувала шанувальників, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина опублікування знімок, на якому вона зображена в купальнику і розповіла, що її дочка запідозрила Анну в вагітності. Обтягуючий наряд видавав невеликий животик співачки, через що молодша дочка вирішила, що в родині знову буде поповнення.

Популярне: "Зараз вона…": Куди і чому зникла учасниця "Мастер Шеф", Алла Ковальчук

Сьогодні купила купальник мрії! Він так блискає. Такий знаєте, щоб вийти на пляж і виключно фотографуватися. Мене навіть не зупинило те, що Мона, оцінюючи мій образ, запитала — чи не вагітна я. Ще вона сказала, що їй терміново потрібен ще один брат. Адже Гектор захищатиме її, а Аліна ось без охорони залишилася. Так що, може це ія знак. А купальник, бачите, можна до місяців 8 носити точно.

Шанувальники заявили, що не здивуються, якщо Анна і правда виявиться вагітною і закликали співачку поділитися знімком дочки, так як мама не викладає загальні фото вже більше року.

"Народжуйте ще", "Моніку в студию !!! Уже забули як вона виглядає", "А ви точно не вагітна?"

Нагадаємо, що в квітні минулого року у співачки народився син. Зараз же в сім'ї Седокової три дитини: старша дочка Аліна, середня Моніка і молодший син Гектор.

 

 

Я сегодня купила купальник мечты! Он так блестит ? Такой знаете, чтобы выйти на пляж и исключительно фотографироваться ? Меня даже не остановило то, что Мона, оценивая мой образ, спросила — не беременна ли я ??? Ещё она сказала , что ей срочно нужен ещё один брат. Ведь Гектор будет защищать ее , а Алина вот без охраны осталась ❤️ Так что, может это и я знак. А купальник, видите, можно до месяцев 8 носить точно ?

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)