Новини про зірок
Подобається

«Винаймали кімнату в двірника»: Історія кохання співочого подружжя, Світлани та Віталія Білоножко

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Винаймали кімнату в двірника»: Історія кохання співочого подружжя, Світлани та Віталія Білоножко

Українці – співоча нація. З піснею ми народжуємось, пісня супроводжує нас протягом всього життя. Деколи, їй під силу навіть об’єднати людські долі. Так сталося і з нашими сьогоднішніми героями – подружжям Білоножко, які не тільки самі співають, а й пропагують сімейні цінності.

Вони вже майже 20 років поспіль організовують фестиваль музики й любові «Мелодія двох сердець». Редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам, як сталось так, що серця Віталія та Світлани злились в одну мелодію.

Історія їхнього знайомства дуже цікава: Віталій разом з Іваном Гаврилюком разом служили в армії, і одного разу той покликав товариша на «оглядини» якоїсь красуні з театру оперети. Як ви здогадались, тією красунею виявилась юна Світлана. Це було кохання з першого погляду – в той же вечір Віталій проводив Світлану додому.

Та участь у цій історії Гаврилюка на цьому не закінчується. Білоножко вирішив перевірити любов дівчини: підлаштував товаришу побачення з коханою. Але почуття Світлани виявились справжніми – на залицяння Івана вона не зважала.

Всіх, хто хоч якось намагався підступитися до дівчини – Віталій спроваджував без зайвих розмов. Серед горе-кавалерів був і завидний жених – моряк, та і йому довелось поступитись. З того часу Віталій і Світлана не розлучаються ні на мить.

Часом, подружжю було сутужно, якось їм доводилось навіть знімати кімнату в двірника, який вирізнявся зухвалістю та навіть жорстокістю. Залишати там свою кохану наодинці було небезпечно, тож Віталію вдалось «вибити» однокімнатну квартиру, тоді дружина якраз виношувала їхнього первістка. До речі, Світлана подарувала чоловікові двох синів – Григорія та Євгена.

Популярне: «Змусила коханця-продюсера кинути вагітну дружину, а сама …»: Вся правда про солістку «НеАнгелів» Віку

Зараз вони вже мають онуків, а невістка Марина працює зі своїми свекрами – співає у них на бек-вокалі. Це ще раз доводить – пісня наскрізною ниткою проходить через все життя сім’ї.