Новини про зірок
Подобається

«Ім’я дівчини, з якою зрадив Юрій…»: Що відомо про особисте життя Нікітіна

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ім’я дівчини, з якою зрадив Юрій…»: Що відомо про особисте життя Нікітіна

В українському шоу-бізнесі не так багато продюсерів, тож за тими, чиї імена відомі широкому загалу – всі стежать дуже уважно. Одним з них є і теперішній чоловік співачки Ольги Горбачової – Юрій Нікітін. Давайте розберемось, що ж нам все-таки відомо про цього чоловіка. В біографії продюсера сьогодні «покопалися» для вас ми – редакція Корупція.Стар

Прізвище Юрія стало відомим ще у 90-х роках. Він продюсував Ірину Білик, «Авіатор», Андрія Данилка та багатьох інших відомих українських зірок. Зараз же Нікітін заснував власну школу, де ділиться секретами продюсерської роботи.

Та більше, аніж творчий та професійний шлях, нас цікавить особисте життя Юрія.

Як відомо, Нікітін мав стосунки з поп-співачкою Іриною Білик. Разом вони прожили понад 8 років, але офіційно подружжям так і не стали. Як каже сам продюсер, у них з Білик був «міцний зв’язок», адже об’єднувало їх не лише кохання, а й робота і навіть спільне житло. Його часто запитують чому ж таки не повів Білик під вінець і от, нещодавно, він таки зізнався, що просто боявся втратити свою свободу.

Згодом дружиною продюсера, тепер вже офіційною, стала співачка – Ольга Горбачова. Та шлюб їх не тривав довго – Юрій зрадив дружині. Спочатку Ольга намагалась пробачити й зрозуміти чоловіка, намагалась зберегти сім’ю, адже у них щойно народилась дитина. Та все ж, жінка не зуміла пережити зраду так просто і вони розлучились.

Після цього у пресі час від часу з’являлися плітки про романтичні стосунки Нікітіна зі своїми підопічними, зокрема з Дашею Астаф’євою. До речі, ім’я дівчини, з якою зрадив Юрій – досі таємниця.

Популярне: «Змусила коханця-продюсера кинути вагітну дружину, а сама …»: Вся правда про солістку «НеАнгелів» Віку

Однак, через деякий час у пресі з’явились новини про те, що Нікітін відновив свої романтичні стосунки з Горбачовою. Влітку 2016 пара знову стала на весільний рушник – цього разу, як запевняють закохані — це справжня любов.