Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 6 квітня 2018 року

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 6 квітня 2018 року

Овен

Тримайтеся подалі від наполегливих прихильників. Не давайте їм приводу для надій на зустріч. Будете мати згодом багато клопоту.

Телець

Протягом дня ви не знайдете можливості посидіти з улюбленими за чашкою кави. Але зателефонувати їм слід обов'язково. Вони будуть відчувати самотність.

Близнюки

Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками. Продемонструйте своє добре ставлення до них.

Рак

Пізно ввечері звільніть себе від справ. Приготуйте вечерю для коханих. Саме час розповісти їм про свої почуття.

Лев

Життя буде протікати буденно. Яскравих подій не очікується. Не переживайте з цього приводу. Штиль буває не тільки на морі.

Діва

Проблематично буде домовитися з партнерами. Вони будуть сприймати ваші пропозиції гірше нікуди. Наполягати на своєму не варто. Менше говоріть один з одним.

Терези

Стримуйте свою цікавість. Не варто втручатися в особисті справи знайомих. Інакше будете мати неприємну розмову з ними.

Скорпіон

Ви будете занадто знервовані. Дратувати будуть найменші дрібниці в поведінці близьких. Пам'ятайте про це. Не давайте волю емоціям.

Стрілець

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до отримання основного заробітку. Уникайте заборгованостей. Оточуючі не залишать вас один на один з проблемою. Поруч будуть надійні друзі. Важливо вчасно звернутися по допомогу.

Козеріг

Спілкування з людиною набагато старшою буде вельми корисним. Прислухайтеся до його порад. Ви отримаєте відповіді на свої питання.

Водолій

Обмежте трохи спілкування протягом дня. Інакше ввечері у вас не буде бажання і сил піти на побачення. Попросіть рідних не турбувати вас після вечері.

Риби

Займіться тими справами, до яких руки не доходили раніше. Якщо гарненько поміркуєте — дуже добре в усьому розберетеся. А якщо почнете хитрувати, перспектива буде не такою райдужною.