Новини про зірок
Подобається

«Дружина в моєму житті не єдина …»: Вся правда про особисте життя соліста «ТІК» Віктора Бронюка

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дружина в моєму житті не єдина …»: Вся правда про особисте життя соліста «ТІК» Віктора Бронюка

Що відомо про неймовірно харизматичного артиста, який всього за кілька років зміг завоювати величезну популярність, розбиралася редакція Корупція.Стар.

Віктор Бронюк народився в 1979 році в селі Соколово у Вінницькій області. Хлопець захоплювався музикою ще в дитинстві і в 1992 році закінчив музичну школу. Віктор отримав дві вищі освіти: вчителя образотворчого мистецтва і вчителя історії. Але працювати за фахом Віктор не хотів, його кликала сцена.

Популярне: «Змусила коханця-продюсера кинути вагітну дружину, а сама …»: Вся правда про солістку «НеАнгелів» Віку

У 2005 році він створює свою музичну групу, яка почала називатися «ТІК». На їх концерт потрапляє Олег Збаращук, який стає музичним продюсером групи. Він розповідав, що побачив в ній щось нове, і не схоже на всі ті колективи, які вже були на українській сцені.

У 2006 про групу дізнаються мільйони українців після того, як ТІК влаштував випуск альбому разом з «Ляпісом Трубецьким». Твори музикантів виявляються на перших рядках в рейтингах українських радіостанцій. Групу запрошують в турне, і за два місяці вони дають більше 35 концертів.

Уже в 2009 році соліст входить в топ 100 найкрасивіших чоловіків України. Але на превеликий жаль фанаток, серце виконавця виявляється вже зайнятим. Обраницю виконавця звуть Тетяна, багато шанувальників Віктора заявляли, що дівчина схожа на справжню актрису або модель. Але насправді, вона публічності не любить, залишаючись за лаштунками. Пара зізнавалася, що вперше вони зустрілися в Івано-Франківську на концерті «ТІК». Жінка виявилася його організатором

«Так ми і познайомилися. Це був службовий роман. В Івано-Франківську. Ми приїхали туди працювати як артисти. Таня була організатором, так врешті-решт вийшло », — розповідав Бронюк

Зараз пара вже 10 років як в шлюбі, сам Віктор зізнавався, що зрозумів, що треба одружуватись, після того, як дізнався, що дівчину звуть Тетяна, адже це ім'я стало особливим в житті артиста.

Дружина в моєму житті не єдина Тетяна. На жінок з цим ім'ям мені щастило завжди. Я знаю як їм догодити, я знаю як себе вести з ними. Тані мене оточують: дружина, рідна сестра, двоюрідна, дружина мого двоюрідного брата — все Тетяни.

У подружжя двоє дітей, дочка Єва і син Данило, вихованням займається дружина, так як Бронюк вічно на концертах. Пара живе в особняку в центрі Вінниці і перебиратися до столиці не збирається, кажуть там затишніше, та й будинок подружжя створювали під себе, прикрасивши його красивим національним розписом, а у дворі організувавши величезний сад.