Новини про зірок
Подобається

«Дика сімейка»: Вагітна Лілія Ребрик показала чарівне фото зі сім’єю

05/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дика сімейка»: Вагітна Лілія Ребрик показала чарівне фото зі сім’єю

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик, незважаючи на останні місяці своєї вагітності, продовжує вести активний спосіб життя.

Нещодавно, Лілія замилувала шанувальників новою світлиною з чоловіком і маленьклю донечкою. Ніжне фото було зроблено в машині, в пробці, а присвятила зірка свій пост приходові тепла, бо на дворі все ж весна. Теплій погоді зраділо все сімейство. "Помада у дівчат одна, так буває" — підписала Ліля сімейне фото.

Їхня "дика сімейка" завжди проводить активно час. 

 

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

 

 

 

Невже весна?!??? (Помада у дівчат одна? так буває?) #дикасімейка #взаторі

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

 

Звичайний похід на плановий огляд у лікаря в @leleka_clinic перетворюється у нас зазвичай на сімейний день, який ми проводимо всі разом). Після звичайних аналізів натщесерце- ви отримуєте картку на безкоштовний сніданок в ресторані «Лелека», де прекрасна кухня й затишна атмосфера. От здавалося б дрібниця- але приємно! Тому Діана завжди чекає на наші нові походи й запитує: «Коли нам наступного разу до лікаря?» ?. Взагалі вона точно визначилася зі своєю майбутньою професією і стверджує, що буде лікарем. (Як кажуть мої батьки: «нарешті хоч у когось буде “НОРМАЛЬНА ПРОФЕСІЯ”!!!???» Тому вона не пропускає жодного мого походу. Особливе враження звичайно на неї справляють УЗД. Стільки запитань…?, стільки вражень…?. Емоції переповнюють… #вихіднийразом #дикасімейка #лелека #пологовийбудиноклелека

Публикация от Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)