Новини про зірок
Подобається

«Я обіцяю не бути божевільною матусею …»: Анна Седокова зробила зворушливе звернення до сина

04/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я обіцяю не бути божевільною матусею …»: Анна Седокова зробила зворушливе звернення до сина

Екс солістка групи "ВІА Гра" зворушливо зізналася про свою любов до сина, передає Корупція.Стар.

Рік тому Анна Седокова стала мамою вже в третій раз, народивши сина Гектора. Дівчина по справжньому пишається своїм малюком і часто показує його своїм шанувальникам. Днями співачка опублікувала його фото і написала зворушливий лист своєму малюкові. Вона сподівається, що він зможе прочитати його в майбутньому.

Популярне: Фотографія новонародженого малюка Джамали взірвала Мережу

"Ось тобі вже майже рік і сьогодні ти пройшов до мене сам, цілих чотири кроки! Або мені здалося, що ти пройшов, я не знаю. Може, ти за інерцією нісся і впав в мої обійми. Я ж завжди спіймаю, підтримаю і придумаю собі те, чого немає. Я ж жінка. ти — мій син, і це таке щастя, що ти у мене є"

Зірка пообіцяла Гектору бути найкращою мамою, і приймати його таким яким він є і поділилася секретом справжніх щасливих відносин.

"Я обіцяю не бути божевільною матусею, якій будуть не подобаються всі твої жінки. Я ж нормальна мама. Я обіцяю взяти навіть когось з пірсингом. Хоча, знаючи, що ти Овен, все ж це займенник яких. А якщо у тебе їх все ж буде багато, я спробую тобі пояснити, що «багато» щастя не приносить. Потрібно шукати одну. Ту, що змушує тебе вставати вранці. Ту, якій ти не байдужий. Ту, для якої тобі захочеться стати найкращою версією себе і підкорити всі континенти! Ту, яка зможе тебе легко розсмішити, коли на душі буде паршиво і ту, яка буде смачніше всіх готувати, адже ти мій син і мені важливо, щоб ти добре їв", — написала Анна.

Шанувальники артистки виявилися зворушені такими одкровеннями співачки:

"Не змогла пройти повз, знімок хлопця -шікарний! І текст зворушив", "Анюта ви молодец..такі щирі слова про сина і його майбутню наречену", "Симпатичний хлопчик"

 

 

Вот тебе уже почти год и сегодня ты прошёл ко мне сам, целых четыре шага! Или мне показалось, что ты прошёл, я не знаю )) Может, ты по инерции нёсся и упал в мои объятия. Я же всегда словлю, поддержу и придумаю себе то, чего нет ? Я же женщина. Ты — мой #сын и это такое счастье, что ты у меня есть! Я обещаю не быть сумасшедшей мамашей, которой будут не нравятся все твои женщины. Я же нормальная #мама ( я буду стараться #честночестно ) ?? Я обещаю принять даже кого-то с пирсингом ? Хотя, зная, что ты Овен, все же это местоимение КакИХ ? А если у тебя их все же будет много, я попробую тебе объяснить, что «много» счастья не приносит. Нужно искать одну. Ту, что заставляет тебя вставать по утрам. Ту, которой ты не безразличен. Ту, для которой тебе захочется стать лучшей версией себя и покорить все континенты ! Ту, которая сможет тебя легко рассмешить, когда на душе будет паршиво и ту, которая будет вкуснее всех готовить, ведь ты мой сын и мне важно, чтобы ты хорошо ел ❤ #HECTOR

Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)