Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 квітня

04/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 5 квітня

Овен

Уникайте стресових ситуацій. У любовних відносинах вас очікують приємні сюрпризи. Особливо вдалим цей день буде для тих, хто займається духовними практиками.

Телець

Не беріть грошей в борг. Віддати його вчасно, швидше за все, не вийде, а відносини будуть зіпсовані. Але можете сміливо планувати справи, які раніше викликали побоювання.

Близнюки

Займіться своїм здоров'ям. А ввечері сходіть за покупками, цей день вам благоволить. Сьогодні може значно покращиться ваше фінансове становище.

Рак

Не можна сидіти на двох стільцях відразу, і незабаром ви це зрозумієте. Цейтнот на роботі і нервування вдома — це не кращий прогноз. Але постарайтеся зберегти обличчя.

Лев

Не обіцяйте більше, ніж можете зробити. Для любовних пригод день не найкращий. Почекайте кілька днів.

Діва

День не найбільш вдалий. Ви можете постраждати або поранити себе. Якщо ви опинитеся між двох вогнів — вибирайте нейтралітет. Не прогадаєте.

Терези

Займіться облаштуванням свого житла. Те, що ви придбаєте у цей день для вашого будинку або квартири, прослужить вам максимально довго.

Скорпіон

Ви будете сповнені ентузіазму і захочете працювати по максимуму. А ввечері варто побалувати себе приємними покупками.

Стрілець

Гарний час для нових знайомств. Але і про справи забувати не варто. Особливо про ті, які ви відкладали день у день. Пора покінчити з цим бардаком, адже порядок в столі — порядок в мозку.

Козеріг

У цей день ви будете на висоті й досягнете успіху в усьому, за що візьметеся. Не варто занадто покладатися на думку оточуючих.

Водолій

Це хороший день для того, щоб зайнятися собою і своїми проблемами. А ось в конфлікти, які вас не стосуються безпосередньо, не варто лізти ні в якому разі.

Риби

Не лінуйтеся і все буде добре. Але з малознайомими людьми, а тим більше з їх пропозиціями, варто бути обережними.