Новини про зірок
Подобається

«Передбачила смерть найріднішого»: Олена Курилова розповіла про особисту драму у житті

03/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Передбачила смерть найріднішого»: Олена Курилова розповіла про особисту драму у житті

"Битва екстрасенсів" вже тривалий час відкриває двері у потойбічний світ і доводить, що люди-феномени існують. Це не лише програма, для багатьох це шанс дізнатись правду та отримати другий шанс в житті, передає Корупція.Стар.


Одним з таких ангелів-охоронців Олена Курилова. Ця дивовижна жінка стала улюбленицею сотень українців. Жінка активно бере участь у житті свого народу, допомагає і розслідує важкі справи. Також, Олена одним з експертів телешоу "Все буде добре" і дає поради стосовно життєвих ситуацій і на любовну тематику теж. 

Переможець шостого і восьмого сезонів української «Битви екстрасенсів» є справжнім майстром своєї справи. Її унікальний дар ясновидця допомагає розплутувати навіть найскладніші злочини в рамках проекту «Слідство ведуть екстрасенси». А найголовніше те, що жінці вірять, вона неодноразово доводила свою майстерність.

Про те, що у неї дар, Олена дізналася ще в ранньому дитинстві. Їй було всього 6 років, коли вона зрозуміла, що у неї рідкісна здатність. Жінка досі пам'ятає цей день через те, що саме тоді зрозуміла, що не така як всі. Це інколи не просто, бо на тебе дивляться, як на білу ворону. Та і сприйняти маленьку дівчинку, яка пророкує майбутнє і точно знає, що відбувається за закритими дверима, важко.

Скептичне ставлення людей зіграло з Оленою злий жарт, померла її найдорожча людина. Вона відчувала прихід смерть власного батька. Екстрасенс постійно ходила за ним по-п'ятах, благала не використовувати небезпечні види транспорту, такі як літаки, мотоцикли, автомобілі. Але на той момент Олену ніхто не сприймав серйозно.

Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією


Батько дівчинки займав високу посаду, що зобов'язувало його до тривалих переїздів і відряджень. Тому він не вважав за потрібне прислухатися до слів дочки. Олена була впевнена, що незабаром з батьком щось трапиться, і в усьому буде винен транспорт. Так і сталось! Батько екстрасенса загинув в молодому віці. Чоловікові було всього 35 років, коли він разом з друзями на моторному човні врізався в потужну крижину. Після зіткнення не вижив ніхто.

На даний момент Олена вважає свій дар покаранням, адже такі можливості у давнину віддаляли людей і викликали у них страх. Та у сім'ї екстрасенса це спадкове, сили перейшли до жінки  від прадіда. Він був відомим священиком і цілителем. 

Олена Курилова щаслива у шлюбі з чоловіком Сергієм. Вони виховують донечку і практично не розлучаються. Чоловік завжди підтримує Олену і розділяє її бажання допомагати іншим. Зараз екстрасенс подорожує і бере участь у багатьох програмах. Вана стала справжньою зіркою: добродушною і щирою.