Новини про зірок
Подобається

«Змінила ім’я, склала мандат, залишилась самотньою»: Те, чого ви точно не знали про Злату Огнєвіч

02/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Змінила ім’я, склала мандат, залишилась самотньою»: Те, чого ви точно не знали про Злату Огнєвіч

Про цю тендітну красуню українці вперше почули у 2011 році, коли вона представляла Україну на ряді міжнародних пісенних конкурсів. Згодом, у 2013, дівчина представляла нашу країну на «Євробаченні», а у 2014 – вона стала народною депутаткою України. Як ви вже здогадалися, йдеться про Злату Огнєвіч і сьогодні редакція Корупція.Стар хоче розповісти вам про її життя та творчість.

Злата Огнєвіч при народженні була Інною Бордюг, та з початком кар’єри вирішила зробити свій псевдонім офіційним ім’ям.

Народилась майбутня співачка у російському Мурманську в сім’ї лікаря та вчительки, та вже коли їй виповнилось 5 років родина переїхала жити у Судак. Там Злата і почала займатись музикою.

Спочатку любов до сцени і співу всі вважали лише хобі, однак, дівчина знала, що це не так і саме тому пішла навчатись в Київський інститут музики імені Глієра. Закінчила виш за спеціальністю «джазовий вокал».

В столиці красуню-співачку помітили. Вона об’їздила безліч конкурсів, одним з яких стало «Євробачення». Там Огнєвіч посіла третє місце, що принесло їй визнання і любов українців.

У 2014 році талановита Злата вирішила спробувати себе у ролі політика. У складі «Радикальної партії» Олега Ляшка вона пройшла до Парламенту. Тоді всі ЗМІ країни уважно стежили за співачкою в Раді: чи прийшла на засідання, що одягнула, за що проголосувала. Та затрималась вона там ненадовго – мандат склала вже у 2015.

Тоді, за чутками, вона пішла, аби звільнити місце для одіозної юристки. Та сама Огнєвіч в інтерв’ю заявила, що вона не може працювати з людьми, які звикли до «грошових відкатів». До того, ж співачка ініціювала законопроект щодо захисту авторських прав.

В особистому житті зірки не все так просто. Звичайно ж, у красуні безліч впливових залицяльників. У 2016 році Злата розповідала, що незабаром вийде заміж, але цього так і не сталось.

Популярне: "Дякую велике всім!": Чоловік Джамали показав шанувальникам перше фото з пологового будинку

Зараз Огнєвіч знову самотня, про це вона розповіла у січні цього року. Причиною розставання стало те, що коханий не міг звикнути до шаленого ритму життя Злати.