Новини про зірок
Подобається

«Вилетить перша, згадаєте мої слова»: Травесті-діва Монро жорстко розкритикувала виступ Зіанджі

02/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вилетить перша, згадаєте мої слова»: Травесті-діва Монро жорстко розкритикувала виступ Зіанджі

Відомий експерт багатьох шоу і травесті-діва Монро жорстоко висміяла учасницю "Голосу країни", співачку-трансгендера Зіанджу, передає Корупція.Стар

Нагадаємо, що 1 квітня у неділю Зіанджа розчарувала своїм виступом багатьох глядачів. Не втримавши свого незадоволення Монро порівняла спів учасниці з "квартирником під коньячок" і зазначила, що з таким співом вона швидко вилетить. Відповідний пост травесті-діва зробила на сторінці у своєму Фейсбуці.

"Якщо закрити очі і слухати виконання без відеоряду — це квартирник десь у вітальні на Відрадному під коньячок. Але рейтинг дає саме візуальний ряд і особиста історія "який тернистий і складний шлях". У першому прямому ефірі вилетить перша, згадаєте мої слова"

Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією

Також, Монро мала притензії до зовнішнього вигляду артистки і порекомендувала стилістам привести нігті виконавиці у порядок.

"І щось зробіть з нігтями, таке враження, що їх клеять, фарбують перед самим виходом, а висушити не встигають", — додала ведуча.

Читачі Монро також не були задоволені виступом й приєдналися до обговорення номера Зіанджі на "Голосі країни". 

 

 

"Як на мене, то під багато коньячка! Нічого не маю проти Зіанджі як особистості, мова тільки про вокал, точніше його відсутності", "Фальшиво і ніяк", — написали під постом читачі.