Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 3 квітня 2018 року

02/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 3 квітня 2018 року

Овен

Доведеться обмежити себе у витратах на розваги. Не обговорюйте з партнерами плани на майбутнє. Все піде шкереберть. Для серйозних розмов не настав ще зручний час.

Телець

Зрозуміти причини невдоволення партнерів буде важко. Виникне бажання уникати неприємних розмов. Знайдіть собі якесь заняття.

Близнюки

Доведеться підраховувати збитки. Додаткового прибутку не очікується. Будьте більш гнучкими в поведінці. Поступатися доведеться саме вам. І злагоду в родині цього варто.

Рак

Ставтеся скептично до обіцянок. Поява нового партнера в ці дні не віщує вам щасливого майбутнього разом з ним.

Лев

Не обіцяйте людям фінансової підтримки. Вас може підвести прагнення бути оригінальним. Багато зайвої уваги приверневаша поведінка. Будьте стриманими.

Діва

Утримайтеся від критичних зауважень на адресу коханих. Не насміхайтеся з їх звичок або переконань. На відновлення відносин піде багато часу.

Терези

Варто докласти зусиль для поліпшення свого матеріального становища. Хороша робота буде оцінена. Доведіть коханим своє особливе ставлення до них. Навіть невеликий подарунок або знак уваги пожвавить ваші стосунки.

Скорпіон

Ваші фінансові можливості обмежені. До того ж є небезпека втрати через неуважність. Улюблені захочуть пристрасті. Подаруйте їм яскраві враження в ці дні. Не приховуйте своїх почуттів.

Стрілець

Розриватися між публічною діяльністю і особистим життям не слід. Визначте найважливіше для себе. Решта хай почекає …

Козеріг

До вас прийде натхнення. Присвятіть себе творчості. Запропонуйте дружині (чоловікові) культурну програму на вихідні.

Водолій

Не вживайте горілки для поліпшення настрою. Ви легко можете потрапити в неприємну історію. Проведіть день в колі добре знайомих людей.

Риби

Не відкладайте романтичну вечерю на потім. Саме в ці дні будуть проходити важливі події в особистому житті.