Новини про зірок
Подобається

«Чоловік — син екс-міністра і найкраща подруга — Каменських»: Як живе і чим займається Єва Бушміна

02/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Чоловік — син екс-міністра і найкраща подруга — Каменських»: Як живе і чим займається Єва Бушміна

Сексапільна блондинка, що стала однією з найяскравіших учасниць "Фабрики зірок" Єва Бушміна зникла з екранів телевізорів декілька років тому. Як змінилося життя зірки за цей час дізнавалась редакція Корупція.Стар.

Родом Яна Швець (справжнє ім'я Єви Бушміної) з Луганської області. З раннього віку дівчина захоплювалася і серйозно займалася танцями, розвиваючи пластику і грацію. Але коли в 2001 році їх сім'я переїхала до Києва, відповідної школи танців Яна для себе не знайшла і, за порадою батька, в минулому музиканта, стала відвідувати вокальну студію і вчитися співати. Творча біографія Єви Бушміної почалася в студентські роки. Деякий час дівчина була солісткою музичного колективу Lucky і танцівницею балету The Best. Також, Яна спробувала свої сили в ролі телеведучої програми «Гутен Морген» на каналі «М1». 

Ще у студентські роки, коли популярність дівчині лише снилась вона познайомилася з Настею Каменських, зараз дівчата теж продовжують спілкуватися і товаришувати.

Справжню популярність Яні принесла участь у "Фабриці зірок", а після головний продюсер проекту Констянтин Меладзе запросив дівчину до дівочого гурту "Віа Гра". Проте у 2013 році співачка вирішила покинути склад колективу і почати сольну кар'єру. Першим кроком у нове життя стала зміна такого звичного для всіх сценічного імені. У вересні 2016 року артистка Єва Бушміна стала LAYAH. 

Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією

Також, Яна щаслива у шлюбі. Співачка заміжня за Дмитром Лановим, бізнесменом, сином українського політика і колишнього міністра Володимира Тимофійовича Ланового. Їх весілля відбулося у вересні 2012 року в Кончі-Заспі, свідком була Настя Каменських. Заради красуні-блондинки Дмитро розлучився зі своєю першою дружиною.

Молоді люди тривалий час не афішували свої стосунки, хоча до шлюбної церемонії зустрічалися близько року. Весілля також була організоване в атмосфері секретності, через те, що співачка вважає, що приватне життя не повинне ставати надбанням громадськості. 

У червні 2013 року у Бушміної і Ланового народилася дочка Едіта.

Зараз Яна намагається віднайти своє у музиці і займається вихованням доньки.