Новини про зірок
Подобається

«Якщо б я його послав на …, але я послав його в…»: Андрій Данилко відверто розповів про скандали навколо себе

01/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Якщо б я його послав на …, але я послав його в…»: Андрій Данилко відверто розповів про скандали навколо себе

Андрій Данилко нарешті прокоментував гучний скандал, який розгорівся на Національному відборі на Євробачення-2018, передає Корупція.Стар

Виконавець зізнався про причини виниклого скандалу між ним і продюсером Tayanna. Нагадаємо, що після виступу арстісткі, Данилко запідозрив, що пісня була проспівана під фонограму, і попросив її заспівати ще раз, але вже без музики. На що продюсер бурхливо відреагував, почавши щось викрикувати. Після Андрій просто нецензурно висловився в бік чоловіка і послав його куди подалі.

Популярне: Джамала, яка днями народила свого малюка, показала неймовірну фотосесію

Якщо б я його послав на …це було б некрасиво, але я послав його в …, це чується як «йди додому! Не потрібно мені заважати, я сиджу у прямому ефірі і це проблема цієї людини. У мене з Tayanna чудові стосунки,  чому всі думають, що я до неї погано ставлюся? Якщо я журі, то чому я не можу поставити питання про фонограму? Мені було смішно, якщо чесно. Сказати, що я шкодую? Напевно, я шкодую. Але, з іншого боку, цей відбір запам’ятають через це.

Данилко зізнався, що дійсно вважає перемогу Melovin-а заслуженою і вірить в хороший результат. Зізнався він і про те, що подумував повернутися в образі Вєрки Сердючки і підкорити Євробачення ще раз.