Новини про зірок
Подобається

«Я вже більше 15 років не знімаю на плівку»: Фотограф знайшов загублену плівку зі знімками Жанни Фріске

01/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я вже більше 15 років не знімаю на плівку»: Фотограф знайшов загублену плівку зі знімками Жанни Фріске

Знаменита співачка Жанна Фріске пішла з життя майже три роки тому. Артистка так і не змогла побороти рак головного мозку, передає Корупція.Стар

Багато шанувальників досі не можуть змиритися з втратою такої чудової людини. Одним з прихильників її творчості виявився і знаменитий фотограф Аслан Ахмадов, який дуже часто працює із зірками. Чоловік опублікував на своїй сторінці в інстаграм шокуючу новину. Розбираючи старі ящики, Аслан знайшов невиявлені плівки і вирішив подивитися, що ж на них.

Популярне: Джамала, яка днями народила свого малюка, показала неймовірну фотосесію

Нещодавно, розбираючи коробки зі старими слайдами, я виявив котушку непроявленої плівки. Не знаю, скільки років вона валялася і чому не була своєчасно проявлена, адже я вже більше 15 років не знімаю на плівку. Проявивши її, я виявив зйомку з неопублікованими раніше знімками Жанни Фріске.

Фотограф розповів, що ці фотографії були зроблені ще в 2005 році, на виставці Millionaire Faire. На ній бажаючі могли отримати унікальну фотографію зірки, але звичайно за величезні суми.

Чоловік звертаючи уваги на її помітне плаття і запропонував зробити фото. Так, шанувальники ще раз змогли побачити чудову співачку в розквіті сил.

 

Жанна ? Недавно, разбирая коробки со старыми слайдами, я обнаружил катушку непроявленной пленки. Не знаю, сколько лет она провалялась и почему не была своевременно проявлена, ведь я уже более 15 лет не снимаю на пленку. Проявив ее, я обнаружил съемку с неопубликованными ранее снимками Жанны Фриске. Вот такой приятный и неожиданный сюрприз для меня и поклонников Жанны! . Сегодня покажу ещё пару кадров и расскажу, где и когда была эта съёмка . . . . #асланахмадов #жаннафриске #жанна #aslanahmadov #canon #canon5d #mark4 #canon5dmark4 #aslanahmadovphoto #aslanahmadovstudio #фотохудожник #фотография #фото #фотостудия #фотосьемка #фотограф #фотосессия #реклама #photographer #photography #photo #photoartist #photostudio #россия #москва #russia #moscow #воспоминания #памятьвечна #блестящие

Публикация от Aslan Ahmadov (@aslanahmadov)