Новини про зірок
Подобається

«Вони разом»вдома, в готелі, на сцені»: Тільки погляньте на чоловіка співачки Ірини Федишин. Неймовірна пара!

01/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вони разом»вдома, в готелі, на сцені»: Тільки погляньте на чоловіка співачки Ірини Федишин. Неймовірна пара!

Українську артистку Ірину Федишин неодноразово називали феноменом у світі шоу-бізнесу. Бо як же так, у простої дівчини зі Львова найбільше концертів за рік, а у зірковому середовищі знають її одиниці, передає Корупція.Стар


Вона стрімко увірвалася у двері українського шоу-бізу і без зайвих чорних піар-ходів і скандалів здобула нечувану популярність серед народу.  Лише щирими емоціями й своєю безпосередністю вона завойовує глядача, а її армія прихильників щоразу збільшується. Під українські пісні Ірини Федишин залюбки танцює, як і старше покоління так і сучасна молодь.

"Слухача не обдуриш він тонко відчуває фальш. Все, що відбувається на сцені, успіх всього концерту це якість праці артиста",- впевнена співачка.

Також Ірина вдало поєднує кар'єру і сім'ю. Зі своїм чоловіком і продюсером Віталієм Човником вони виховують двох діток. Федишин зізнається, що енергії їй вистачає на все, але інколи не просто бути і мамою, і артисткою водночас.

"Це насправді важко, бо важко навіть коли жінка просто сидить вдома і дивиться за дитиною, а коли кудись потрібно відлучитися по роботі то ще важче",  -розповідає Ірина.

 

Популярне:«Що на це чоловік каже?»: Леся Нікітюк здивувала шанувальників відвертою фотосесією

З Віталієм Ірина разом уже одинадцять років. Познайомилося зіркове подружжя на концерті і прозустрічавшись зовсім недовго, вони одружились. Чоловік сам запропонував стати продюсером Ірини, вона погодилась. І не прогадала, їхня спільна праця дала свої плоди. Зараз практично всі важливі питання вирішує Віталій, але не забуває прислухатися і до дружини.

Та чи просто бути подружжям і водночас працювати разом? Віталій розповідає, що їм часто ставлять таке запитання, бо разом вони "вдома, в готелі, на сцені". 

"Та коли ти по-справжньому закоханий у свою дружину і любиш своїх дітей, навпаки потрібно якомога більше проводити часу разом. Знаходити взаєморозуміння, цінувати та підтримувати одне одного: кожна хвилина життя проведена разом на вагу золота", — впевнений продюсер.

Звичайно, поєднувати роботу і сім'ю це завжди не просто та вони кохають один одного і стараються йти на компроміси. Ірина зізналась, що коли їй важко вона просить чоловіка підтримати її і він ніколи не відмовляє.

"Різні бувають моменти, але ми завжди знаходимо компроміс, адже живемо однією справою та розуміємо одне одного з півслова".

 

Мої хлопці #іринафедишин

Публикация от Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

 

❤️ #іринафедишин #love #irynafedyshyn #mylove

Публикация от Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)