Новини про зірок
Подобається

«Що з волоссям?»: Макс Барських здивував шанувальників своїм зовнішнім виглядом

01/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Що з волоссям?»: Макс Барських здивував шанувальників своїм зовнішнім виглядом

Своїм новим образом популярний український виконавець Макс Барських буквально підірвав Мережу, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм співак поділився першими кадрами свого нового кліпу "Зроби голосніше". На фотографіях виконавець постав в абсолютно незвичайному для нього стилі. Шанувальники вже давно звикли бачити Макса з короткою зачіскою, а на фотографіях окрім того, що він відростив їх, Барських перефарбував їх в кислотно-зелений колір.

Популярне: "Щодня розповідає історії чужих сімей, а про свою…": Як виглядають дружина та син ведучого "Стосується кожного", Андрія Данилевича

 

А ось і я ? Мій новий образ обумовлений персонажем, якого я граю в кліпі ЗГ. Цей хлопець з кислотного кольору волоссям — сучасний Ангел, він робить звук людських сердець голосніше і вчить їх жити на повну! Кожен музикант за своїм Ангел і провідник емоцій в серця своїх слухачів! Попереду ще багато сюрпризів.

За словами Барських, такий стиль придумав режисер Алан Бадоєв, і весь кліп буде надсилатися до культового роману "Імпарія ангелів". Сам Макс зіграв ангела, який оберігає людські душі.

"Створюючи цей кліп, я відштовхувався не тільки від книги" Імперія ангелів ", але і від стилістики культового фільму Тома Тиквера" Біжи, Лола, біжи ". В результаті вийшла дуже їдка естетика, яка підкреслює нового звучання Макса", — коментує Бадоєв.

 

 

А вот и я ? Мой новый образ обусловлен персонажем, которого я играю в клипе СГ. Этот парень с кислотного цвета волосами — современный Ангел, он делает звук человеческих сердец громче и учит их жить на полную! Каждый музыкант по своему Ангел и проводник эмоций в сердца своих слушателей! Впереди ещё много сюрпризов, так что #СДЕЛАЙГРОМЧЕ! PS: предзаказ на iTunes уже доступен ? #МАКСБАРСКИХ #BADOEV2018 #СДЕЛАЙГРОМЧЕ

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih)