Новини про зірок
Подобається

«Мажор» з Кіборгів і завидний холостяк: Все про найперспективнішого актора України Макара Тихомирова

01/04/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мажор» з Кіборгів і завидний холостяк: Все про найперспективнішого актора України Макара Тихомирова

Для кого-то це мужній «Мажор» з «Кіборгів», а для кого-то ловелас з «Квітів дощу». Йому всього 21 і за цей час його встигла дізнатися вся Україна. Хто ж цей талановитий хлопець, розбиралася редакція Корупція.Стар

Хлопець народився в 1997 році в Києві. Акторське майбутнє йому було визначено ще з народження, так як отець Тихон був режисером, а мама Ірина Мак — актриса. Сам хлопець заявляв, що насправді, то, що він вибрав саме цю професію це справа випадку, так як в дитинстві він хотів бути психологом, але потім його перевели в школу з театральним класом, де він і почав брати участь в постановках.

Популярне: Джамала, яка днями народила свого малюка, показала неймовірну фотосесію

Я і в професію так потрапив — мені хотілося після дев'ятого класу піти зі школи, психологом хотів бути. Але з такою мрією все одно довелося б досиджувати до 11 класу, а мені не хотілося залишатися в тій школі Так я потрапив в іншу, де був театральний клас.

У свої 10 років він почав свою кар'єру актора кіно, знявшись у серіалі «Серцю не накажеш». Макар жартома зізнався, що в кіно потрапив «по блату», коли мама, знайома з деякими акторами, дізналася про те, що відбудеться кастинг. Але самі проби Тихомиров проходив вже своїми силами.

Величезну роль в житті Макара зіграв Ахтем Сейтаблаєв, саме його роботи принесли хлопцеві популярність. Коли йому було всього 14 років режисер запросив його знятися у фільмі «Чемпіони з підворіття», який потім став найкращим українським фільмом року.

Через 6 років Ахтем пропонує Тихомирову ще одну роль, тоді про молодого хлопчину дізнається вся Україна. Він зіграв «Мажора» в культовому фільмі «Кіборги. Герої не вмирають ». Макарові було всього 20 років, але режисер повірив в нього і не помилився. Він буквально вжився в роль самого молодого героя, музиканта і сина багатих батьків, який втік з дому, щоб знайти себе. Як заявляв сам Макар допомагало те, що на знімальному майданчику до нього вже дорослі актори ставилися як до чоловіка, а не дитині, і разом зі своїм героєм він дорослішав і знаходив справжнього себе.

«Я можу вам точно сказати, що Кіборги стали для мене серйозним виховним процесом».

Після того, як фільм вийшов на телеекрани хлопцю присудили звання самого прогресивного актора України. Багато хто називав його майбутнім пожирачем жіночих сердець, а дружина Сейтаблаєва і продюсер фільму Іванна Дядюра називала хлопця буквально майбутнім «секс-символом» українського кіно.

До речі, серце хлопця вільно, поки він ще живе з батьками, але планує найближчим часом покупку власної квартири, до цього часу заводити стосунки Макар не хоче, планує знайти одну єдину і на все життя.

Зараз Макар продовжує зніматися в серіалах, паралельно отримуючи вищу театральну освіту і сподівається отримати роль в наступному фільмі Сейтаблаєва, адже саме ця людина змогла одним з перших повірити в його талант.