Новини про зірок
Подобається

«Такі люди, як я, все життя живуть в страху…»: Зіанджа нарешті вирішилась на відверту сповідь

31/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Такі люди, як я, все життя живуть в страху…»: Зіанджа нарешті вирішилась на відверту сповідь

Виконавиця Зіанджа розповіла про те, чим для неї став проект "Голос країни", передає Корупція.Стар

Екс-Борис Апрель, який тепер більш відомий під псевдонімом Зіанджа вже на цьому тижні знову вийде на сцену в популярному українському вокальному шоу "Голос". Нагадаємо, що дівчина вже з успіхом пройшла відбір і перші вокальні бої. Завтра їй належить нова битва. Зірка зізналася, що виступить з піснею-сповіддю, текст якої виконавиця більше 10 років тому подарувала Наталі Могилевській.

Популярне: "Щодня розповідає історії чужих сімей, а про свою…": Як виглядають дружина та син ведучого "Стосується кожного", Андрія Данилевича

"Такі люди, як я, все життя живуть в страху. Своєю участю в" Голосі країни "я хочу дати їм надію на те, що прийде час, коли вони вийдуть на вулицю і відчують себе вільними, зможуть відкрито проявляти свої почуття і насолоджуватися життям. Виступ в "нокаутах" для мене є сповіддю, адже ця пісня написана мною. Сьогодні я переписала текст, який відображає моє життя, адже хотіла розповісти свою правду ", — відверто зізналася дівчина.

Нагадаємо, що Зіанджу в свою команду вибрав Олексій Потапенко, який не раз заявляв в інтерв'ю, що відчуває в виконавиці величезний потенціал.