«Просто бомба»: Оля Цибульська потішила шанувальників стильним образом

30/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Просто бомба»: Оля Цибульська потішила шанувальників стильним образом

Українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська завжди стильно виглядає і вміє дивувати модними образами, передає Корупція.Інфо.

У профілі співачки можна часто зустріти яскраві образи і оригінальні ідеї, тому її шанувальники одразу помічають обновку. Так у блозі української модниці Ольги Цибульської з'явився блискучий лук.

Співачка опублікувала свіже фото, де вона одягнене у срібно-сіру сукню і синю шубу. Свій образ Цибульська доповнила моно-сережкою. 

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

Під модним фото Оля також залишила коментар, де розповіла, що задатки артиста у неї були ще з дитинства.

"У кожної людини в дитинстві є свої суб'єктивні причини, щоб подорослішати. У мене їх було дві: стати вище зростом, щоб діставати до умивальника і самостійно мити руки, а також, щоб брати мамині помади. При цьому вже тоді проявлялась моя суть артистки і блогера — я відкручувала помаду, наносила її на губи і рекламно пояснювала, чому слід фарбуватися саме нею, паралельно наспівуючи щось" — розповіла ведуча.

 

 

 

У кожної людини в дитинстві є свої суб'єктивні причини, щоб подорослішати. У мене їх було дві?: стати вище зростом, щоб діставати до умивальника і самостійно мити руки, а також, щоб брати мамині помади??? При цьому вже тоді проявлялась моя суть артистки і блогера??? — я відкручувала помаду, наносила її на губи і рекламно пояснювала, чому слід фарбуватися саме нею, паралельно наспівуючи щось? Свій бьюті-блог я не хочу категорично, бо він є в усіх?? а от вести реаліті?, де я допомагаю людям знайти себе і зрозуміти чого варті їх цілі і мрії, мені дуже цікаво✔ Дивіться на ютуб каналі #ТЕТ конференцію з засновниками #100в1 і дізнавайтесь про шоу із середини? style by @nedobiychuk ♥️

Публикация от Оля Цибульская (@cybulskaya)