Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 31 березня

30/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 31 березня

Овен

Не найкращий день для початку інтимних стосунків. Вас чекає розчарування. Бажано взагалі утриматися від статевих зв'язків.

Телець

Майте почуття міри. Деякі зі своїх невдоволень не варто озвучувати. Чоловікові (дружині) це просто набридне.

Близнюки

Ностальгія за колишніми романтичних пригодами зіпсує настрій. Не засмучуйтесь. Придумайте привід для маленького сімейного свята.

Рак

Зовнішня привабливість може бути оманливою. У вас буде можливість ще раз в цьому переконатися. Не  довіряйте малознайомим людям.

Лев

Кохані не будуть розуміти вас. Гостре почуття самотності може охопити серце. І реальних підстав для цього не буде. Просто так повернулися зірки.

Діва

Не перекладайте на коханих відповідальність за відсутність згоди в будинку. Тільки разом ви зможете щось змінити. Виникнуть затримки з виплатами грошей. Не варто в цей день купувати транспортну техніку.

Терези

У цей день люди можуть помітити гірші риси вашого характеру. Тому не намагайтеся справити на когось приємне враження. Займіться своїми справами.

Скорпіон

Слідкуйте за змінами в стані здоров'я своїх коханих. Не залишайте їх надовго одних. Може знадобитися ваша допомога.

Стрілець

День пам'яті і спогадів. Перегляньте старі сімейні фотографії. Зателефонуйте родичам, які живуть далеко. Очікувані гроші не надійдуть. Матеріальної підтримки потребуватимуть старші родичі.

Козеріг

Цінуйте тривалі стосунки. Не ображайте близьких своєю неуважністю. Незабаром знадобиться звернутися до них за підтримкою.

Водолій

Просто зранку не складеться діалог з коханими. Спробуйте попередити розгортання конфлікту. Проявляйте дипломатичність.

Риби

Будьте терплячі. Не звертайте уваги на різкі висловлювання партнерів на Вашу електронну адресу. Чи не погрожуйте розривом стосунків. Тому що це дійсно може статися. Буде відчуватися фінансовий дефіцит.