«Не така як всі»: Неля Шовкопляс стала головним обличчям глянцю

29/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не така як всі»: Неля Шовкопляс стала головним обличчям глянцю

Телеведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс прикрасила головну сторінку глянцю, передає Корупція.Стар.

Кожного ранку сотні українців просинаються з цією чарівною дівчиною. І хоч у Нелі пишні форми, вона живий приклад того, що потрібно бути собою у будь-якій ситуації. Вона ніколи не соромиться свого тіла і впевнена, що коли їй стане некомфортно тоді буде причина змінитися.

Нещодавно "Сніданок" вирішив похвалитися успіхами своєї підопічної. Неля стала головним обличчям глянцю "Бурда", яскраву світлину вони прокоментували словами телеведучої.

«Для мене краса жінки – це не обов'язково ідеальні форми. Це особливий шарм. Це блиск в очах, це іскорка всередині, це певна харизма і внутрішнє відчуття самої себе. Всі жінки різні. У всіх різні форми, риси обличчя, характер… Любіть себе! Усвідомте свою цінність і проживайте кожен день із величезним задоволенням і вдячністю!» – каже Неля.

Популярне: Прихильники не впізнали Ірину Федишин на архівному фото. Погляньте, як змінилася співачка!

Шанувальники підтримали свою улюбленицю і подарували Нелі безліч лайків і компліментів.

 

 

 

Наша @nelya_shovkoplyas прикрасила обкладинку глянцю. Правда ж чарівна? ❤️ «Для мене краса жінки – це не обов'язково ідеальні форми. Це особливий шарм. Це блиск в очах, це іскорка всередині, це певна харизма і внутрішнє відчуття самої себе. Всі жінки різні. У всіх різні форми, риси обличчя, характер… Любіть себе! Усвідомте свою цінність і проживайте кожен день із величезним задоволенням і вдячністю!» – каже Неля. #сніданокз1плюс1

Публикация от Сніданок з 1+1 (@snidanok)