Новини про зірок
Подобається

«Мені вже не 15 років, і скакати по сцені…»: Чому Сердючка пішла зі сцени і чим зараз займається Андрій Данилко

29/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мені вже не 15 років, і скакати по сцені…»: Чому Сердючка пішла зі сцени і чим зараз займається Андрій Данилко

З появою цієї непосидючої й екстравагантної жіночки на ім'я Вєрка Сердючка, український шоу-бізнес став на шлях зовсім іншої музики. І зараз сотні українців жаліють, що Вєрка пішла зі сцени, передає Корупція.Стар.

Творцем і батьком образу Вєрки Сердючки є український комедійний актор і співак Андрій Данилко. Двадцять п'ять років тому відбувся перший виступ артиста в образі провідниці. Багато років жодне з новорічних свят і весіль не обходилося без пісень Вєрки Сердючки. Її поява на екрані телевізора або звучання у колонках приймачів завжди дарує людям масу позитивних емоцій. Пісні Вєри довгий час розважали нас, та тепер наша улюблениця пропала з екранів телевізорів. Що ж трапилось? Куди пропала Вєрка Сердючка?

"Поява Вєрки Сердючки на екранах чи на сцені у нинішній час перед глядачем зовсім не доречна. Седючка — це завжди свято, а для цього у житті українців зараз немає місця і свята просто немає". — розповідає артист.

Популярне: Завагітніла від свого продюсера і приховувала від всього світу: Вся правда про красуню-солістку The Hard Kiss Юлію Саніну

Тому зараз Андрій Данилко вирішив не виступати як Вєрка Сердючка саме в Україні. Проте, артист і його колектив не сидять без роботи. У них активні гастролі країнами Європи та США. Шанувальники Вєрки по всьому світу завжди радо зустрічають їх. Та з віком артисту все важче виступати під такі запальні ритми, все ж таки не молодий.

"Мені вже не 15 років, і скакати по сцені дві години все важче — дуже втомлююся", — зізнається Андрій.

До слова, Вєрка за час своєї популярності стала доволі скандальною співачкою. Варто згадати її виступ на Євробаченні з піснею «Лаша тумбай», котра наробила багато шуму. У Європі люди фанатіли від запальної мелодії і простих слів.

Крім гастролей у Європі і США Данилко часто з'являється на українських телеканалах. Недавно він був суддею талант шоу "Х-фактор". Пізніше був членом журі наіонального відбору на "Євробачення".