Новини про зірок
Подобається

Коли він пішов від Вакарчука, той сказав …: Всі таємниці про творчий шлях знаменитого PIANOБОЯ

29/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Коли він пішов від Вакарчука, той сказав …: Всі таємниці про творчий шлях знаменитого PIANOБОЯ

Найпрогресивніший український виконавець і веселий суддя «Х-фактора». Все про життя і творчість Pianoбоя дізнавалася редакція  Корупція.Стар

Дмитро Шуров (справжнє ім'я артиста) народився в 1981 році у Вінниці в творчій родині. Його мама писала музику, а батько був художником. Майже все дитинство хлопчик провів за кордоном. Школу він закінчив у Франції, а потім жив в Америці. Але все-таки він повертається в Україну і вступає до Київського лінгвістичний інститут.

Популярне: Несподівано для всіх: Джамала народила первістка

<

 

Талант молодого хлопця відзначали багато співаків і вже в 2000 році Вакарчук запрошує його в знаменитий колектив «Океан Ельзи». Спільно з групою він записав два альбоми. На думку критиків, колектив називали найкращою поп-групою. Але в 2004 році Дмитро заявляє про свій відхід. Вакарчук зізнався, що тоді не розумів мотивів хлопця, адже вважав його одним з кращих музикантів України, а група з кожним роком ставала дедалі популярнішими.

Після «Океану» Шуров пробував свої сили в колективі Esthetic Education, але через два роки пішов і з нього, ставши піаністом Земфіри. Паралельно Дмитро пише свою музику для фільмів і музикантів. У 2009 році він розуміє, що хоче домогтися набагато більшого і створює свою власну групу під назвою PIANOБОЙ. З втіленням мрії в життя йому допомагала рідна сестра Ольга, яка надалі стала бек-вокалісткою гурту.

У цьому ж році він дає свій перший сольний концерт в Києві. Після цього його кар'єра різко йде вгору, його пісні займають перші рядки в музичних топах. У 2011 році спільно з Вакарчуком випускає альбом і досягає піку своєї популярності. Під час Євромайдану він знову виступає в складі «Океану Ельзи».

Незважаючи на величезну кількість фанаток з особистим життям співак розібрався ще давно. Його дружиною стала редактор «Експрес газети» Ольга. Познайомив майбутнє подружжя музикант Юрій Хусточка. Після чого Діма взяв телефон у рудої красуні і запросив її в ресторан. Подружжя вже більше 15 років в шлюбі. Жінка стала не просто супутницею його життя, а й особистим стилістом і піар-менеджером групи.

У 2003 році у них народився син Лев. Хлопчик вже проявляє музичні таланти, і щасливий батько сподівається, що його спадкоємець теж пов'яже своє життя з творчістю.

Сам же Шуров в цьому році отримав престижну музичну премію YUNA і став суддею популярного українського шоу «Х-фактор».