Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 березня 2018 року

29/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 30 березня 2018 року

Овен

Подумайте про своє здоров'я і не завантажуйте себе чужими проблемами. А ось якщо надійде пропозиція від старих знайомих — почекайте з відповіддю.
 
Телець

Не розмінюйтесь по дрібницях. Займіться чимось дійсно важливим і терміновим. Не пропустіть момент довести всім, що ви можете зробити роботу на вищому рівні.

Близнюки

Не намагайтеся робити те, що вам поки не під силу. І не давайте нікому обіцянок, яких не зможете виконати.

Рак

Не зловживайте порадами. Особливо, якщо їх дають більш досвідчені колеги. Чи не розсіюйте свою увагу на зайві (не термінові) справи, а зосередьтеся на чомусь одному.


Лев

Цей день підходить для приємного проводження часу з коханою людиною. Але якщо доля буде посилати вам якісь завдання — їх треба вирішувати негайно.

Діва

Можливо, ваша кохана людина готує вам сюрприз. Який вам може не сподобатись. Подивіться на ситуацію по-філософськи і не беріть її занадто близько до серця. Це все ваша половинка робить з любові до вас.

Терези

У цей день ви можете досягти успіху в усьому, не сидіть склавши руки. Уникайте конфліктів. Перемога буде не на вашому боці. Займайтеся справами, вирішуйте питання, день вам благоволить.

Скорпіон

Займайтеся тим, що ви вмієте найкраще. Для роботи день дуже сприятливий. Але в особистих відносинах проявіть терпіння. Будьте добрішими, і до вас люди потягнуться.

Стрілець

Якщо у вас з'явиться цікава ідея — не спишыть ділитися нею з кимось. Ідею сплагіатять, а вам навіть спасибі не скажуть.

Козеріг

Не плануйте нічого серйозного на цей день. Зараз ви дуже схильні до вітряних вчинків. А в особистих відносинах не лізьте на рожен і не починайте конфлікт.
 
Водолій

Навіть якщо ви повні ентузіазму — не женіть коней. Можливо, керівництво буде вставляти вам палиці в колеса. Проявіть терпіння — і все зміниться на краще.

Риби

Займіться своїм здоров'ям, проведіть час з приємними людьми. Відпочинок — це те, що вам потрібно зараз.