Новини про зірок
Подобається

«Вірменське коріння і пристрасть до спецій»: Як живе і чим зараз займається переможниця «Мастер Шеф» Асмік Гаспарян

28/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вірменське коріння і пристрасть до спецій»: Як живе і чим зараз займається переможниця «Мастер Шеф» Асмік Гаспарян

Шоу "Мастер шеф" подарувало Україні безліч талановитих кулінарів-аматорів, однією із них є Асмік Гаспарян. Уродженка сонячної Вірменії, давно проживає в Україні й стала переможницею шостого сезону, головного кулінарного шоу країни, передає Корупція.Стар

За професією Асмік Гаспарян фінансист, але до проекту займалася зовсім іншою справою, працювала майстром манікюру. Також дівчина обожнює різні спеції, сама їх збирала і заготовляла, а потім продавала в своєму магазинчику спецій. Це хоббі приносило молодій жінці радість й задоволення. Заглянувши у її блог в Інстаграм можна побачити, що кулінар шаленіє від спецій.

Асмік обожнює змішувати різні кольори, текстури і смаки спецій, щоб надавати стравам унікальності. Любов до кулінарії у неї в крові, як і у всіх кавказьких жінок. Асмік називає себе українською вірменкою і щиро переживає за країну у котрій живе. Та жінка у багатьох випадках дотримується традицій свого народу і любить готувати страви кавказької кухні. 

"Ми шануємо вірменські традиції, культуру, але я виросла в Україні і вважаю себе українкою"

Переможниця "Мастер шеф" розповіла, що кулінарний талант у неї від бабусі: 

"Пам'ятаю, бабуся сідала на кухні і починала мною керувати, розповідаючи, що треба дістати з холодильника, як готувати, перчити, додавати приправи. Все контролювала, потім пробувала і говорила, що треба додати. Вона була моїм першим шеф-кухарем".

На проекті Асмік проявила себе найкращим чином, вона активна і не боїться брати на себе відповідальність, часто проявляла ініціативу і бувала капітаном на випробуваннях. Мабуть, така жага бути першою у всьому допомогла жінці перемогти. 

 

Популярне: «Красиві і щасливі»: Телеведуча Роза Аль-Намрі опублікувала фото з коханим чоловіком

Велику роль у її майбутньому як кулінара, зіграв її чоловік Василь, саме він змусив Асмік ризикнути і відправити заявку на "Мастер Шеф". Усесь час він підтримував кохану і вболівав за неї разом із синочком Тимуром.

Зараз Асмік Гаспарян працює у столиці шеф-кухарем, а також дає приватні майстер-класи у різних містах України. Н езабуває жінка і про свою пристрасть до спецій, активно подорожує і просто насолоджується життям.

 

Вчера был великий день. #creativechefssummit2017 Мы с @dariocecchinimacellaio рассказали и показали все о мясе! Мясо!!! А мне ещё посчастливилось за день до саммита, принимать его у себя в ресторане. И провести с ним вместе 6 часов в заготовках и обвалках полутуш бычков. Все что я могу сказать Дарио великий человек, с особенной культурой и отношением к мясу и к животному. Рецепты и рекомендации от Дарио скоро выставлю. А пока скажу, что Дарио отметил высокое качество нашего Украинского Мяса. @myastoriya bellissimo!!!!!! #dariocecchini #italia #asmik #мястория #асмикгаспарян #киев #мясо #creativechefssummit2017 #мясник #carne #butcher #macellaio

Публикация от Asmik Hasparian (@asmikgasparian)