Новини про зірок
Подобається

Таємниця відкрита: Популярна молода українська виконавиця зізналася, що виходить заміж

28/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Таємниця відкрита: Популярна молода українська виконавиця зізналася, що виходить заміж

Популярна виконавиця Marietta Ways розповіла про те, що скоро вийде заміж, передає Корупція.Стар.

Марієтта, відома за своїми пісням "Мама", "Не відпускаю", "Прощай", в соціальних мережах зізналася про те, що вже в серпні цього року вона побереться зі своїм коханим чоловіком. Дівчина навіть розповіла про свої стосунки. За її словами з Олександром Буневічем, її коханим вони разом ще зі школи. Ще в дитинстві він постійно дарував дівчині квіти, чим і завоював її серце. Зараз він часто їздить разом з нею на концерти і в усьому підтримує талановиту співачку. В замін вона дивиться з ним футбольні матчі, хоча зовсім не розбирається в цій грі.

Популярне: Під грифом «цілком таємно»: Вся правда про життя янгола-охоронця проекту "Я соромлюсь свого тіла" Катерини Безвершенко

Своє весілля вони теж організовують разом, що надає майбутньому святу зовсім інші емоції. Дівчина пообіцяла, що відкриє свій блог під назвою "Блог нареченої", в якому розповість про всі етапи підготовки весілля своїм прихильницям.

«Думаю, це буде одне з яскравих подій року. Ми хочемо створити нашу сім'ю 8.08.2018 — в цьому році рівно 8 років наших відносин з моїм хлопцем »- розповідає Marietta.

 

В мене часто запитують, які є секрети щасливих стосунків? Зараз напишу 10 фактів про нас з @bunevych.sasha 1. Наші стосунки можна назвати по-справжньому романтичними. В школі ми писали один одному листи. Саша дарував мені троянду і, як тільки вона засихала, дарував нову?Це мій справжній принц? 2. Підтримка один одного в будь-яких ситуаціях. Працюємо ми разом, Саша завжди їздить зі мною на зйомки та концерти. 3. Підтримка інтересів один одного. Хоч я не фанат футболу, проте завжди дивлюсь гру разом з Сашею та їжджу з ним на матчі? 4. Даємо можливість відпочити один від одного. Хоч ми живемо разом, бувають такі дні, коли ми розходимось по кімнатах і граємо в ігри (Я за комп'ютером в Total War, а Сашка на PS) 5. Сваритись для нас — це конфлікти більше 10 хвилин. Але це дуже рідкісне явище? Саша дуже любить підколювати мене і шуткувати, багато дівчат сваряться через це зі своїми хлопцями, але я вважаю, що так неправильно робити. Як же жити без гумору?) 6. В наших стосунках я Міс Контроль, а він Містер Спокій) я постійно думаю про роботу та справи, а він постійно старається мене відволікти і дати відпочити. Це дуже розслабляє і дає можливість відключатися від постійних хвилювань. Дуже йому за це вдячна! 7. Ми дуже компанейські люди і у нас багато спільних друзів та знайомих! Спілкування для нас є невід'ємною частиною життя, тому ми любимо організовувати різні тематичні вечірки і в принципі займатися організацією заходів? 8. Також ми дуже сімейні, поважаємо і дуже любимо своїх батьків. Стараємось проводити вихідні з ними і з нашим песиком @joewaysbeagle 9.Ми не боїмося експериментів та ризиків. Он Сашка на лижі встав, щоб зі мною в гори їздити? 10. І останнє з приводу весілля. Я не приймаю жодних рішень сама, Саша дуже активно бере участь в організації нашого спільного свята. Це мене надихає❤️ P.S. Хоч в нашій родині співачка я, кавер-групу обирав Сашко))

Публикация от (@mariettaways)