Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 29 березня 2018 року

28/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 29 березня 2018 року

Овен

Цей день буде для вас дуже сприятливим у всіх відносинах. Але поменше слухайте тих, хто багато обіцяє. Адже обіцяти — ще не означає одружитися.

Телець

Перенесіть важливі зустрічі або ділові переговори на будь-якій іншій день, а сьогодні — відпочиньте на славу. І не уникайте компанії людей, які вам симпатичні.

Близнюки
У цей день у вас може все піти шкереберть. Але незважаючи на це, не турбуйтеся, якщо якісь ваші плани не збулися. У вас ще буде час все виправити.

Рак

Спокій тільки спокій. Приділіть цей день планування на майбутнє. Можливо в професійному житті у вас намітитися просвітлення.

Лев

Якщо у вас з кимось не ладяться відносини — не намагайтеся достукатися до цієї людини. Почекайте певний час. Можливо, конфлікт вирішитися саме собою.

Діва

Своєю неуважністю ви можете образити близьку людину. Не чіпляйтеся до своїх домашніх по дрібницях. Проявіть терпіння і теплоту — і будете винагороджені.

Терези

Цей день може вам подарувати нові дуже корисні знайомства. Але, якщо трапитися так, що доведеться відстоювати свою точку зору — постарайтеся впоратися зі своїми емоціями.

Скорпіон

Вислухайте поради, які дають вам більш досвідчені люди. Не беріть кредитів і грошей в борг. Нікому нічого не обіцяйте, щоб не уславитися брехуном.

Стрілець

Багато працюйте і не озирайтеся на всі боки. Це даремно витрачений час, а всім все одно не догодиш.

Козеріг

Все, що ви скажете, може обернутися проти вас самих. Тому будьте пильні і не беріть в компаньйони людини, до якої відчуваєте якісь романтичні почуття.

Водолій

Не змішуйте особисте з робочим. Можливо, вам доведеться звернутися до старих зв'язків, але робити це потрібно більше, ніж тактовно.

Риби

Можливо, ви захочете провести тихий вечір в приємній розслаблюючій атмосфері. Однак у обранця зовсім інші плани. 29 березня на Вас можуть чекати бурхливі пояснення, кипіння пристрасті, до яких ви не готові.

Не перевантажуйте себе негативними емоціями і суєтою. Намагайтеся раціонально використовувати вільний час, щоб добре відпочити.