Новини про зірок
Подобається

«Далі — тільки в петлю? Або з моста в воду …»: Антін Мухарський заявив, що хоче покінчити життя самогубством

28/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Далі — тільки в петлю? Або з моста в воду …»: Антін Мухарський заявив, що хоче покінчити життя самогубством

Скандальний український актор Антін Мухарський обурив українців своєю заявою, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, він заявив про намір суїциду. За словами Мухарського, його життя зруйноване, сім'ї немає, купа боргів і цькування з боку колишніх прихильників. Актор заявляє, що більше не може цього перенести, кожен день він прокидається з думками про те, що хоче все закінчити.

Популярне: Під грифом «цілком таємно»: Вся правда про життя янгола-охоронця проекту "Я соромлюсь свого тіла" Катерини Безвершенко

"Далі — тільки в петлю? Дожив до суїцидальних думок. А що, весело, панове! Або з моста в воду, або нажертися чогось і заснути навіки, або в теплу ванну (хоча її немає), і лезом по венах чик? сім'я зруйнована, дітей бачити не дають, штучні борги створюють, майно відбирають, в ЗМІ цькування ", — написав він.

За словами Мухарського, все цькування організоване спеціально, при тому, що проблеми з аліментами просто не існує. Антін заявив, що справно платив їх своїй колишній дружині. Він вважає, що його просто захотіли очорнити.

"Ще б пак — борець за Україну, сам Орест Лютий, виявився злісним аліментником! Кращого приводу очорнити всіх цих" фашистів-бандерівців "і не придумаєш", — написав він.

Єдине, що дає йому сили для життя, це ідея дописати роман "Ай ем нот раша", в якому він розповість всю правду про ситуацію. Книгу актор планує опублікувати вже в вересні.

Нагадаємо, що в лютому Мухарський втік з України через судового розгляду зі своєю колишньою дружиною Світланою, яка заявила, що Антін заборгував величезну суму грошей, не виплачуючи аліменти.