Новини про зірок
Подобається

«Відверто знущалися й могли б і побити»: Однокласник Брежнєвої розповів про підліткові часи співачки

27/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Відверто знущалися й могли б і побити»: Однокласник Брежнєвої розповів про підліткові часи співачки

Співачка і секс-символ української естрада Віра Брежнєва ніколи не приховувала, що у школі була "гидким каченням",  передає Корупція.Стар.

Один з однокласників Віри Дмитро Дузік в ефірі шоу "Зірки знайшлися" розповів, якою теперішня зірка була у школі.

Маленька Віра перейшла до нової школи у п'ятому класі і одразу не полюбилася однокласника. Коротка стрижка, брекети і товстезні окуляри — саме так виглядаля Віра у підлітковому віці. А свою фігуру дівчина приховувала під широчезним одягом.


 
Однокласника вілверто знущалися над Вірою, а дівчата могли  і побити її.

"До нас у школу Віра прийшла в сформований колектив. Це був клас п'ятий-шостий. Безглузде бридке каченя. Дівчатка її обзивали — очкарик, галуха-лягуха (справжнє прізвище Брежнвої – Галушка, прим.ред). У класі було 20 дівчаток і тільки 6 хлопчиків. Ніхто з нас її не захищав. Вона сама тримала удар. Іноді навіть бійки були у дворі. А після дівчата спізнювалися на урок, а Віра приходила розпатлана і заплакана. Але завжди боролася. З нею поводилися жорстоко — одного разу наклеїли на спину папірець, на якому було написано "Потвора", — розповів однокласник Віри Брежнєвої.

Популярне: «Напевно,  дуже хотіли на море»: Діти Камінської влаштували пляж прямо в квартирі

Та і через стільки років і кардинальні зміни у зовнішності Віри, чоловік не важає її секс-символом, для нього вона завжди буде вірою Галушко. Також, чоловік попросив вибачення за знушання над зіркою.

"Вона виросла і погарнішала. Але для мене так і залишилася Вірою Галушкою. Але я хочу їй зараз передати привіт і сказати — Вірочко, ти була і є хороша людина. Якщо ми тебе чимось образили, то вибач, будь ласка. Ти прекрасна, залишайся такою ж", — сказав однокласник зірки.