Новини про зірок
Подобається

Під грифом «цілком таємно»: Вся правда про життя янгола-охоронця проекту «Я соромлюсь свого тіла» Катерини Безвершенко

27/03/2018     Автор: Ігор Нагорний
Під грифом «цілком таємно»: Вся правда про життя янгола-охоронця проекту «Я соромлюсь свого тіла» Катерини Безвершенко

Для когось це шанс, днля когось зовсім нове життя, але те, що проект "Я соромлюсь свого тіла" змінив десятки життів не сумнівається ніхто. 


Це шоу стало останьою надією для тих від кого відвертаються навіть рідні, але лікарі-професіонали завжди знаходять не лише слова розради, а й вихід з надзвичайних випадків, передає Корупція.Стар.

Одним з таких янголів-охоронців проекту "Я соромлюсь свого тіла" є Катерина Безвершенко. Жінка працює дерматологом у столичній клініці і приносить радість людям. Кому як не Катерині відомі всі тонкощі лікарської професії, сама ж вона зі сім'ї лікарів і любов до цієї справи у неї з дитинства. Вона ще юною дівчинкою вирішила для себе, що стане лікарем і ніким більше. Хоча як зізнається жінка, без довіри пацієнтів важко добитися позитивного результату і перемогти недугу.

Природно, зйомки в такому жорсткому реаліті-шоу не можуть завжди проходити гладко. На передачу приходять люди з серйозними проблемами, важкими життєвими ситуаціями, які розповідають про своє горе і діляться переживаннями. У цій ситуації особливо важливо зберігати доброзичливість і постаратися не видати своїх емоцій, що іноді буває зовсім непросто. І тільки завдяки справжньому професіоналізму, Катерині Безвершенко вдається тримати себе в руках і не заплакати, почувши про чергову людську трагедію.

Про своє особисте життя найзнаменитіший дерматовенеролог країни вважає за краще мовчати. Катерина не відповідає на подібні питання в інтерв'ю, тим самим ніби зберігаючи всю інформацію під грифом "Цілком таємно". Через це про особисте життя Катерини Безвершенко ходять найрізноманітніші чутки, іноді абсолютно нереальні. Так, наприклад, одні джерела стверджують, що Катерина дуже щаслива в шлюбі зі своїм чоловіком, інші ж цей факт геть спростовують, стверджуючи, що жінка з ним розлучилася. Однак дещо про сімейне життя ведучоъ реаліті-шоу все-таки відомо. У неї дочка, яку вона дуже любить і якій в 2016 році виповнилося 12 років.

Популярне: Вона на одному каналі, він на іншому: Тільки подивіться на чоловіка головного лікаря країни, Людмили Шупенюк. Ви всі його добре знаєте

Незважаючи на те, що популярність Катерини Безвершенко принесла їй багато користі і подарувала безліч шанувальників і навіть номінацію на звання "Жінки року" в 2016 році, у її популярності є й інша сторона. Так, одного разу вона постраждала від шахраїв, які використовували її ім'я для продажу кремів для підтяжки грудей і від надлишкової пігментації. Звичайно ж, така реклама лікарських препаратів тут же зробила їх популярними, що і зіграло злий жарт. Адже препарати-то були підроблені, тому нічого, крім шкоди, вони не принесли, а розплачуватися за це довелося Катерині, чиє добре ім'я тоді постраждало, так що їй довелося провести власне розслідування і вивести шахраїв на чисту воду.